Κερδίστε δυο παρεό του label Pareaki εμπνευσμένα από την Ελλάδα και φορέστε τα με πολλούς τρόπους!

Κορίτσια σας έχουμε τον πιο τέλειο διαγωνισμό με δώρο δύο παρεά του νέου και καινοτόμου label Pareaki με εξειδίκευση στο beachwear που αφορά στην ίδια την ελληνική κουλτούρα, τον ελληνικό τρόπο ζωής, το καλοκαίρι που «λούζεται» από το φως του ήλιου και το μπλε της Μεσογείου.

Όλα τα σχέδια των συλλογών αντλούν έμπνευση από την Ελληνική παράδοση και τον

πολιτισμό και έγιναν με απώτερο στόχο την άνεση, την αποχή από τα κατεστημένα, την ελευθερία έκφρασης.

Συγκεκριμένα θα βρείτε παρεό που μπορούν να δεθούν, να απλωθούν και να φορεθούν κάθε μέρα και κάθε στιγμή του καλοκαιριού, με διαφορετικούς τρόπους. Να γίνουν πετσέτες, beachwear, φορέματα, φούστες, ζακέτες και jumpsuit, καθώς θα δένονται με ευφάνταστους και παράλληλα εύκολους τρόπους, γύρω από το σώμα.

Κάθε ένα από τα παρέο του label Pareaki αυτά είναι φτιαγμένο σε δυο διαφορετικούς τύπους υφασμάτων (100% βαμβάκι ή 95% βισκόζη με 5% λύκρα) και συνοδεύεται από έντυπη καρτέλα οδηγιών (με τους διαφορετικούς τρόπους δεσίματος) και τη ζώνη του, ενώ τα σχέδιά του έχουν δημιουργηθεί με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας και εμπνέονται από την Ελληνική ιστορία και παράδοση.

Τέλος διαθέτει και παιδική σειρά με τη ζώνη να είναι ραμμένη πάνω στο παρεό, ώστε να είναι πιο εύκολη η χρήση από τις μικρές μας πρωταγωνίστριες.

Για να τα κάνετε δικά σας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας:

Φόρτωση…

Περισσότερες πληροφορίες:
www.pareaki.com.gr
Facebook: www.facebook.com/greekpareaki/
Instagram: Pareaki_jwat
#pareaki

The post Κερδίστε δυο παρεό του label Pareaki εμπνευσμένα από την Ελλάδα και φορέστε τα με πολλούς τρόπους! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα