Γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Με τον Μουτσινά οι σχέσεις μας έχουν παγώσει. Δεν μιλάμε πια…»

Για την απόφαση της να ξεκινήσει να εργάζεται στην τηλεόραση, τις συγκυρίες αλλά και τον Νίκο Μουτσινά μίλησε η Ειρήνη Γκανιάτσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People.

Η δημοσιογράφος της ομάδας ”Φτιάξε καφέ να στα πω” δήλωσε: «Άρχισα να στέλνω παντού βιογραφικά. Το καλοκαίρι του 2009, μέσω ενός γνωστού, μαθαίνω πως ψάχνουν πρόσωπα για μια νέα εκπομπή του

Alpha που θα λέγεται Δέστε Τους. Πήγα στον Alpha και είπα τότε στους υπεύθυνους πως δεν έχω εμπειρία, αλλά έχω πολλή όρεξη για δουλειά. Αμέσως μπήκα στα μοντάζ και έμαθα να φτιάχνω βίντεο, ενώ ο άνθρωπος με τον οποίο κόλλησα από την πρώτη στιγμή ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Πέθαινα με το χιούμορ του. Ο Νίκος ακόμα δεν ήταν πρώτο όνομα, αλλά εκτελούσε χρέη συμπαρουσιαστή, καθώς ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν αυτό που λέμε το πρώτο βιολί στην εκπομπή. Όταν τη δεύτερη χρονιά ο Νίκος ανέλαβε κεντρικός παρουσιαστής, είχε την ιδέα να κάνουμε τη “Χρυσή Τηλεόραση”, μια ενότητα στην οποία θα σχολιάζουμε ρούχα. Σε αυτή την ενότητα τον στήριξα πάρα πολύ».

Παρέμεινε στον Alpha μέχρι τον Μάιο του 2016 ενώ σχολιάζει μεταξύ άλλων ποιες είναι πλέον οι σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά: «Οι σχέσεις μας με τον Νίκο Μουτσινά είναι παγωμένες. Δεν μιλάμε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως, ομολογώ πως είναι ο άνθρωπος με τον οποίο είχα την καλύτερη χημεία. Δεν θυμάμαι άσχημα πράγματα από τον Νίκο. Πάντα τον εκτιμώ. Εξάλλου εκείνος με τον τρόπο του με παρότρυνε τη δεύτερη χρονιά των Δέστε Τους να πάω σε δραματική σχολή – και το θέατρο είναι κάτι που με ενδιαφέρει όσον αφορά το επαγγελματικό μου μέλλον».

The post Γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Με τον Μουτσινά οι σχέσεις μας έχουν παγώσει. Δεν μιλάμε πια…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα