Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Για εμένα δεν υπάρχει αυτή η κυρία, δεν την ξέρω και ούτε θέλω να τη μάθω»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται πως διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού είναι ξανά ερωτευμένη!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που της έκανε ο εκλεκτός της καρδιάς της, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη συμμετοχή των Emilia Vodos-Δήμητρα Αλεξανδράκη στο «I’m a celebrity, get me out of

here».

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της

«Είναι αυτό ότι θα έρθει κι όταν έρχεται τον καταλαβαίνεις. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και μετά είχα πολύ καλές συστάσεις από το φιλικό περιβάλλον γιατί έτσι έγινε το προξενιό, οπότε όλα τέλεια. Έγινε η πρόταση, ορίστε το μονόπετρο. Όταν ξέρεις τι θες, ο χρόνος είναι ένα πράγμα που δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τoν νέο της σύντροφο και την πρόταση γάμου που της έκανε.

Στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς της φαίνεται που στο νέο reality του ΣΚΑΪ θα δούμε την Emilia Vodos και την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η ίδια απάντησε:  «Κανένα σχόλιο για την πρώτη κυρία, για τη δεύτερη ανυπομονώ να τη δω. Για εμένα δεν υπάρχει, δεν την ξέρω την κυρία. Όσο για την Αλεξανδράκη, επειδή έχουμε υπάρξει μαζί και σε ένα reality, το “My Style Rocks”, και έχουμε κάνει μία σχετική παρέα, θα ήθελα να τη δω.

Δεν τη γνωρίζω την κυρία αυτή. Γιατί να την ξέρω; Αν επικαλείται celebrity και την κάλεσε η παραγωγή για celebrity, με γεια και χαρά της. Εγώ δεν την ξέρω την κυρία και ούτε θέλω να τη μάθω. Ευχαριστώ πολύ. Δεν τη βλέπω την κυρία που μου ανέφερες, δεν την ξέρω καν. Πρώτη φορά την ακούω. Άρα, κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της και να πάει φέτος στο “celebrity”, μου λες. Μπράβο της, πέτυχε τον σκοπό της. Και εις ανώτερα. Αν ήταν παρουσιάστρια, εγώ ήμουν χορεύτρια των Μπολσόι».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τσουρός: «Υπήρχαν καλεσμένοι που ζητούσαν να μην είμαι στη συνέντευξη»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, γύρναγα σπίτι μου και έκλαιγα»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ζήτησε συγγνώμη από τον Χρήστο Κούτρα -Όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος

Keywords
Τυχαία Θέματα