Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ζήτησε συγγνώμη από τον Χρήστο Κούτρα -Όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας, με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσά τους το περασμένο Καλοκαίρι.

Όλα άρχισαν, όταν ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» το επικρατέστερο όνομα που θα έδιναν ο παρουσιαστής και η Ιωάννα Τούνη στον γιο τους. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τότε, όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος στο «Happy Day», έγινε έξαλλος και τον απείλησε.

O Χρήστος Κούτρας θορυβήθηκε από αυτό που συνέβη και αποκάλυψε πως οδηγήθηκε στο αστυνομικό για να καταγγείλει το περιστατικό.

Σήμερα το μεσημέρι (8/10), μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε και αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε συγγνώμη.

«Είναι κάτι που ξεκίνησε από αυτή τη στήλη. Είχα πει το επικρατέστερο όνομα, γιατί ακουγόντουσαν πολλά εκείνη την περίοδο. Είναι ένα ζευγάρι που το χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια στα social media, οπότε δε πίστεψα ποτέ ότι θα τους ενοχλούσε τόσο αυτή η αποκάλυψη.

Κατά καιρούς έχω πολλά αποκλειστικά, μπορείς να το επιβεβαιώσεις κι εσύ, που δε τα βγάζω για να μη στεναχωρήσουμε κάποιον. Αν ξέραμε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, δε θα βγάζαμε ούτε αυτό. Τελικά, τα πράγματα έγινα όπως έγιναν, τα μάθατε. Εσύ Ναταλία τα γνώριζες, όπως τα γνώριζε και όλη η εκπομπή. Ένιωσα πολύ περίεργα και έκανα κινήσεις που δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω, για να νιώθω ασφαλής.

Την Παρασκευή, ο Δημήτρης επικοινώνησε μαζί μου, μου ζήτησε συγγνώμη και μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μέσω κάποιων γραπτών μηνυμάτων που ανταλλάξαμε. Μου είπε ότι έγινε έξαλλος για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Αισθάνομαι ότι την εννοεί τη συγγνώμη του… Είναι κάτι που είναι δυσάρεστο για όλες τις πλευρές», είπε ο Χρήστος Κούτρας στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τσουρός: «Υπήρχαν καλεσμένοι που ζητούσαν να μην είμαι στη συνέντευξη»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, γύρναγα σπίτι μου και έκλαιγα»

Ντόρα Μπακογιάννη: Ψήφισε στις εκλογές μαζί με τα εγγόνια της -Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα