Εβελίνα Παπούλια: Η εξομολόγηση για το δεύτερο διαζύγιό της -«Δεν είχα πάρει είδηση τι παιζότανε γιατί υπήρχε μια ηρεμία στο σπίτι»

Η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Ιορδανίδη για την εκπομπή «Μπαμπά-δες». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου που έχει τεράστια αδυναμία και δεν το κρύβει, ενώ παράλληλα δε δίστασε να μιλήσει και για τους χωρισμούς της.

Συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε πως ο πρώτος χωρισμός από τον πατέρα της κόρης της ήρθε μετά από κοινή απόφαση, ενώ το διαζύγιο στον δεύτερο γάμο της ήρθε σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια στην κάμερα της ΕΡΤ

«Χωρίσαμε σε λιγότερο από δύο χρόνια. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να έχω χωρίσει και πολύ νωρίτερα. Με τον Γιώργο ήταν κοινής συναινέσει το διαζύγιο, η Αφροδίτη ήταν μικρή, οπότε δεν θα είχε εικόνες σπιτιού, οικογενειακές και ήταν και πιο ασφαλές νομίζω, το ότι χωρίσαμε τόσο νωρίς, απ΄το να νιώσει αποχωρισμό η Αφροδίτη σε μεγαλύτερη ηλικία», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάντο.

Όσο για τον δεύτερο γάμο της, είπε στη συνέχεια: «Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα. Αυτό ήταν και το μεγάλο σφάλμα μου, ήταν κάτι που δεν καταλάβαινα εγώ. Δεν είχα πάρει είδηση τι παιζότανε γιατί υπήρχε μια ηρεμία στο σπίτι. Οπότε, όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς ηρεμία, αλλά υπήρχε κάτι υπόγειο από κάτω – έβραζε η φάση γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη – και όταν είδα ότι ζορίζεται, της είπα μαζεύεις τα πράγματά σου, μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγουμε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Πέμη Ζούνη: «Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επιστρέφει για 11η χρονιά στον Alpha -Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Λεωνίδας Κακούρης: Γι’ αυτό είπε το μεγάλο «ναι» στο «Ναυάγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα