Έτσι θα φορέσουμε το blazer την επόμενη σεζόν -Δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις!

Ποιες τάσεις θα φορέσουμε περισσότερο στα blazers μας την επόμενη σεζόν; Γνωστές influencers αλλά και κορίτσια της διπλανής πόρτας μας δείχνουν τις επιλογές που κάνουν και η αλήθεια είναι πως βλέποντάς τις ανυπομονούμε λίγο να έρθει η νέα φθινοπωρινή σεζόν!

#1. Koντομάνικα ανοιχτόχρωμα blazers
Στη χώρα μας που το Φθινόπωρο καταφτάνει μετά τον Οκτώβριο, σίγουρα θα λατρέψεις πολύ αυτή την τάση που αφορά στα κοντομάνικα blazers! Eπίλεξέ τα σε ανοιχτόχρωμους τόνους και δημιούργησε μοναδικά looks για το γραφείο αλλά και

τη βόλτα.

View this post on Instagram

@sofiamcoelho

A post shared by street_style_paris (@street_style_paris) on Aug 9, 2020 at 2:18pm PDT

#2. Πολύχρωμα λινά blazers
Ακόμα μια τάση που θα απολαύσουμε στον μέγιστο βαθμό από τώρα μέχρι και τις αρχές του Χειμώνα είναι τα λινά blazers. Αυτά τα σακάκια θα τα προτιμήσουμε σε διάφορους τόνους, είτε bold, είτε παλ και θα μας βοηθήσουν να κάνουμε statement εμφανίσεις.

#3. Blazer με αέρα από άλλες δεκαετίες
Ακόμα ένα trend που ξεχωρίζουμε και θα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, είναι τα blazers που είναι εμπνευσμένα από παλαιότερες δεκαετίες. Οι μεγάλοι γιακάδες, το έντονο πέτο αλλά και οι καρφίτσες που κάποτε φόραγαν οι μαμάδες μας γίνονται και πάλι τάση.

#4. Μάλλινα blazers
Θέλεις κάτι πιο ζεστό για να το έχεις μέχρι και την Άνοιξη; Τα μάλλινα blazers είναι η ιδανική επιλογή για εσένα και ειδικά στη χώρα μας θα τα φορέσεις ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο (είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό με κάποιο ελαφρύ παλτό).

#5. Καρό blazers
Το καρό ύφασμα γίνεται και πάλι αγαπημένο μας print που θα ντύσει όλα μας τα blazers! Κάνε την έρευνά σου με καταστήματα και online shops και βρες τα σχέδια που σου αρέσουν περισσότερο.

#6. Δερμάτινα blazers
Τέλος, τα δερμάτινα blazers ήρθαν για να μείνουν και θα μας βολέψουν πολύ σε πολλές περιστάσεις, καθημερινές αλλά και επίσημες.

Διαβάστε ακόμα: Οι Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους καλοκαιρινά κομμάτια!

Leonie Hanne: Μια από τις top influencers μας δείχνει τι υπάρχει στη βαλίτσα των διακοπών της

Τα athleisure looks που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το Καλοκαίρι – Πώς τα υιοθετούν οι top fashionistas;

Keywords
Τυχαία Θέματα