Τζορτζ Παπαδάκος-Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου: Στο χειρουργείο η κόρη τους

Η Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μικρή της κόρη.

Συγκεκριμένα, η κόρη του πρώην μοντέλου και συζύγου του Τζορτζ Παπαδάκου, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο μετά από περιπέτεια με την υγεία της κατά τη διάρκεια διακοπών τους στη Σαντορίνη.

Η 14χρονη Λουκία υπεβλήθη σε χειρουργείο αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας και είναι καλά στην υγεία της. Η Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου θέλοντας να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Facebook. 

“Θέλω

να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, κο Vasilis Malamatenios και τον χειρουργό, κο Ανδρέα Σταυρου για την άμεση βοήθεια και στήριξη στην περιπέτεια υγείας της μικρής μου κόρης Λουκίας. Μπήκαμε στο νοσοκομείο το Σάββατο και αναγκαστήκαμε να κάνουμε έκτακτα χειρουργείο, αφαίρεση σκωληκοειδίτη. Αισθάνθηκα πολύ ασφαλείς διότι πέρα ότι το νοσοκομείο είναι καινούργιο και διαθέτει τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, έχουνε εφαρμόσει όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση του Covid-19. Ευχαριστώ πολύ και όλο το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση. Και τώρα μέσα στην ατυχία μας, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε λίγο την πανέμορφη Σαντορίνη όσο η Λουκια αναρρώνει από την λαμπροσκοπική επέμβαση της!”, έγραψε.

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Διαβάστε ακόμη: 

Επίθεση με βιοτριόλι: Εξιτήριο από το Θριάσιο πήρε η 34χρονη Ιωάννα  

Απίστευτο σκηνικό στο The Booth: “Θα αναγκαστώ να σε κλείσω γιατί δεν το βουλώνεις”! 

The Booth: Δείτε ποιος τραγουδιστής είναι σήμερα στη θέση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου 

Keywords
Τυχαία Θέματα