Αυτά είναι τα 6 πιο αγαπημένα beauty προϊόντα της βασίλισσας Ελισάβετ!

Για το beauty πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας σας έχουμε πει σχεδόν τα πάντα. Όπως για παράδειγμα το χρώμα στο μανικιούρ που επιτρέπεται να είναι αυστηρά και μόνο nude έως διάφανο.

Είχε προκαλέσει σάλο το μαύρο βερνίκι που τόλμησε να απλώσει στα νύχια της η Meghan Markle σε δημόσια εμφάνισή της καθώς επίσης και η υποψία shimmer στο ντεκολτέ της. Σε αντίθεση με την Kate Middleton που ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.

Η

βασίλισσα Ελισάβετ είναι εκείνη που το έχει δημιουργήσει η οποία έχει ακριβώς τα ίδια beauty προϊόντα τα οποία χρησιμοποιεί τα τελευταία, πολλά χρόνια. Πρόκειται για συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών, κραγιόν αλλά και σαπούνι, μεταξύ άλλων τα οποία πλέον θεωρούνται cult.

Στη συνέχεια θα δείτε ποια ακριβώς είναι και θα εκπλαγείτε αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιο από αυτά να υπάρχει και στο δικό σας νεσεσέρ.

Essie Nail Color, Ballet Slippers: Είναι ίσως η διασημότερη απόχρωση κι εκείνη με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, μετά την ανακοίνωση πως πρόκειται για την αγαπημένη της βασίλισσας. Κυκλοφόρησε το 1989 και η βασίλισσα το ζήτησε από την ίδια τη δημιουργό του, Essie Weingarten.

Clarins Hand and Nail Treatment Cream: Μια κρέμα που χρησιμοποιεί καθημερινά και ειδικά πριν βγει από το Παλάτι.

Elizabeth Arden Moisturizing Lipstick: Το απλώνει στα χείλη της τα τελευταία 55 χρόνια. Δεν έχει γίνει γνωστή η απόχρωση αλλά υπάρχει φωτογραφία που το ανανεώνει σε επίσημη εμφάνιση.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream: Είναι μια εμβληματική, ενυδατική κρέμα. Την πρότεινε στη βασίλισσα η ενδυματολόγος της, Angela Kelly, και από τότε δεν την αποχωρίζεται.

Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose bath & Shower Gel: Είναι το αφρόλουτρο που υπάρχει στο μπάνιο της.

Floris White Rose Eau de Toilette: Έχει μεγάλη αδυναμία στα τριαντάφυλλα και το συγκεκριμένο έχει δημιουργηθεί από τις ωραιότερες ποικιλίες.

Πηγή φωτογραφίας: @theroyalfamily, Instagram

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Δείτε πως θα καθαρίσετε τα beauty blender σας εύκολα και μέσα σε λίγα λεπτά!

Justine Marjan: Η hairstylist που δημιουργεί τις ωραιότερες αλογοουρές του κόσμου!

Keywords
Τυχαία Θέματα