Μέγκαν Μαρκλ: Η ετεροθαλής αδελφή της την αποκαλεί «υποκρίτρια» – «Ήξερε πολύ καλά τι σημαίνει να παντρευτείς Πρίγκιπα»

13:50 25/10/2019 - Πηγή: People

Η αλήθεια είναι ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η ετεροθαλής αδελφή της, Σαμάνθα, δεν είχαν ποτέ τις καλύτερες σχέσεις. Ωστόσο, ο γάμος της ηθοποιού με τον Πρίγκιπα Χάρι και ο αποκλεισμός του πατέρα της, Τόμας, απ’ αυτόν, απλά χειροτέρευσε την κατάσταση- με τη Σαμάνθα να σχολιάζει – συχνά με επιθετικό τρόπο- το ο,τιδήποτε μπορεί να πει ή να κάνει η αδελφή της, που να θίγει την οικογένεια.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ήταν οι δηλώσεις της Μέγκαν μετά την περιοδεία της με τον Χάρι στην Αφρική, που εξαγρίωσαν τη Σαμάνθα.

Μέγκαν Μαρκλ: Η εξομολόγησή της για τα βρετανικά

ταμπλόιντς – «Ήμουν αφελής, δεν πίστευα ότι θα αποτελώ θέμα»»

Η δούκισσα του Σάσσεξ εξήγησε στην κάμερα ότι αισθάνεται πιεσμένη από τον τρόπο που την αντιμετωπίζει ο βρετανικός Τύπος και ότι κανείς δεν τη ρώτησε για το αν είναι καλά, και πως περνά, μετά τον ερχομό του γιου της Άρτσι.

Η 54χρονη Σαμάνθα από τη Βιρτζίνια όπου ζει δήλωσε στην Inside Edition: «Καθώς την έβλεπα, αναρωτήθηκα «ουάου, εσύ ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν ήταν καλά μετά τα εμφράγματα που υπέστη;»»

Όσο για την αρνητική δημοσιότητα που δέχεται η Μέγκαν από τον Μάϊο του 2018 που παντρεύτηκε τον Χάρι, η Σαμάνθα είπε: «Ήξερε πολύ καλά που πήγαινε, οπότε μην παραπονιέσαι, πήρες αυτό που ήθελες». Και συμπλήρωσε: « Νομίζω ότι είναι πραγματικά αστείο κάποιος ταξιδεύει με ιδιωτικά τζετ υπό ασφάλεια για την οποία έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια, να παραπονιέται για το οτιδήποτε».

*Με στοιχεία από το Inside Edition, The Sun

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ, – Ήξερε, Πρίγκιπα,megkan markl, – ixere, prigkipa