Ετοιμαστείτε: Έρχεται η σειρά μακιγιάζ της Chiara Ferragni και πρέπει να τη δείτε και να την αποκτήσετε

Η Global Muse της Lancôme Chiara Ferragni, που αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο προς μίμηση για τις υπόλοιπες γυναίκες χάρη στην επιτυχημένη πορεία της, λανσάρει την πρώτη της συλλογή προϊόντων μακιγιάζ.

Με περισσότερους από 16 εκατομμύρια followers στο Instagram, είναι ένα διεθνές ίνδαλμα στην ψηφιακή εποχή. Θέμα δύο case

studies του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και η πιο ισχυρή influencer μόδας σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, δίνει ζωή στο αλάνθαστο χαρακτηριστικό της στυλ, στο δυναμικό urban τρόπο ζωής της και στην παιχνιδιάρικη φαντασία της μέσα από την πρώτη της ακαταμάχητη συλλογή μακιγιάζ που δημιούργησε σε συνεργασία με τη Lancôme. Πανέμορφο και αποκλειστικό, το κάθε συλλεκτικό προϊόν της συλλογής, θα κερδίσει τις λάτρεις των προϊόντων ομορφιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial) στις 12 Ιούν, 2019 στις 1:13 μμ PDT

Έχοντας την πεποίθηση της Lancôme ότι η ευτυχία συμβαδίζει με την ομορφιά, η Chiara άφησε ελεύθερη τη δημιουργικότητά της και δημιούργησε μια συλλογή με βάση τα look μακιγιάζ που επιλέγει καθώς μεταμορφώνεται από επαγγελματίας σε μαμά ή όταν είναι καλεσμένη σε ένα λαμπερό πάρτι.

Τα “παιχνιδιάρικα” σπινθηροβόλα μάτια που  χαρακτηρίζουν τη συλλογή μόδας της Chiara, ξεχωρίζουν πάνω στη μεταλλική ροζ συσκευασία της παλέτας για τα χείλη και το πρόσωπο, και κλείνουν το μάτι στις 3 αποκλειστικές αποχρώσεις του L’Absolu Mademoiselle Shine, στις 3 αποχρώσεις του L’Absolu Lacquer και σε 1 limited edition μάσκαρα Hypnôse Drama.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial) στις 29 Μάι, 2019 στις 4:00 πμ PDT

Η νέα Flirting Palette είναι η πρωταγωνίστρια της συλλογής και αναμένεται να κάνει θραύση στο Instagram, χάρη στο σπινθηροβόλο εφέ που συνδυάζεται με το λογότυπο σε σχήμα ματιών της fashion συλλογής της Chiara Ferragni. Εντυπωσιακές και σπινθηροβόλες, οι ροζ μεταλλικές αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από τα χρώματα που φοράει συνήθως η Chiara.  Μix and match αποχρώσεις συνδυάζονται, για να δημιουργήσουν ατελείωτα λαμπερά look, εμπνευσμένα από το χαρακτηριστικό ατίθασο στυλ της Chiara.

Η παλέτα περιέχει 4 κραγιόν σε αποχρώσεις που ξεχωρίζουν, 4 αποχρώσεις σκιών ματιών που μπορείτε να αναμιγνύετε για να δημιουργείτε το δικό σας στυλ, 1 ροζ απόχρωση ρουζ, 3 λαμπερά highlighter και 1 lip gloss που ολοκληρώνει το look σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial) στις 3 Ιούν, 2019 στις 1:29 πμ PDT

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης:

3 Limited edition αποχρώσεις του L’ Absolu Mademoiselle Shine: Η δροσερή, απελευθερωμένη ομορφιά αιχμαλωτίζεται σε μια ενυδατική σύνθεση που απελευθερώνει ζωηρό χρώμα και ένα εθιστικό λουλουδάτο και φρουτώδες άρωμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial) στις 7 Ιούν, 2019 στις 1:50 μμ PDT

3 Limited edition αποχρώσεις του  L’ Absolu Lacquer Lipstick: Τρεις εντυπωσιακά λαμπερές και ευπροσάρμοστες αποχρώσεις που έχουν την ιδανική ανάλαφρη υφή για να φρεσκάρετε τα χείλη σας στο λεπτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 28 Μάι, 2019 στις 10:41 πμ PDT

Black Hypnose Drama Mascara σε limited edition συσκευασία: Η θρυλική Hypnôse Drama, που ενισχύει τον όγκο κάθε βλεφαρίδας και ολοκληρώνει το look σας, αποκτά νέα σχεδίαση για το καλοκαίρι και κυκλοφορεί σε limited edition με την υπογραφή της Chiara.

H συλλογή θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας τέλη Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 20 ωραιότερα nail art του Καλοκαιριού

Το μυστικό ομορφιάς της Kate Moss βρίσκεται στο ψυγείο της και στο δικό σας επίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα