«Η μητέρα μου με εγκατέλειψε όταν ήμουν 2 ετών για να ασχοληθεί με το τραγούδι»

Η Μαρία Τζινιέρη, η κόρη της Τζούλης Τζινιέρη, συζύγου του Γιώργου Μάγκα είναι τραγουδίστρια και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Βέρτης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του ΑΝΤ1 “Rising Star” όπου κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση.

Πρόσφατα συζητήθηκε πολύ όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τον τραπεζίτη του Deal… Όταν η Μαρία έμεινε με τις 10.000 και τις 40.000 μέσα στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης της πρότεινε 22.000, ωστόσο εκείνη χτύπησε τρεις φορές το κουτί της απορρίπτοντας την πρόταση του και η αγωνία όλων έφτασε στα ύψη. Δυστυχώς όμως το κουτί της έκρυβε μέσα τις 10.000, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ωστόσο όχι το καλύτερο deal που θα μπορούσε να κάνει.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την προσωπική της ιστορία. Η μητέρα της, η τραγουδίστρια Τζούλη Τζινιέρη, την εγκατέλειψε σε ηλικία 2 ετών για να χαράξει τον δικό της δρόμο στο τραγούδι. Η Μαρία Τζινέρη, αποκάλυψε πώς είναι να μεγαλώνεις μέχρι τα 17 σου χρόνια, πιστεύοντας πως η μητέρα σου δεν υπάρχει. Εξήγησε γιατί αποφάσισε η ίδια να την γνωρίσει, ενώ αποκάλυψε ποιες ήταν οι πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με εκείνη όταν μίλησαν για πρώτη φορά.

«Η μητέρα μου με άφησε δύο χρονών για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Όποτε ρωτούσα για τη μητέρα μου, ο πατέρας μου έλεγε ψέματα ότι έχει πεθάνει. Μετά μου είπε ότι με εγκατέλειψε για το τραγούδι. Κάποια στιγμή έμαθα ότι η μητέρα μου Τζούλη είναι η σύντροφος του Γιώργου Μάγκα. Όταν είδα για πρώτη φορά τη μητέρα μου, ο πατέρας μου θύμωσε και δεν μας άφησε να μιλήσουμε. Στα 16 μου αποφάσισα να την πάρω τηλέφωνο και να συναντηθούμε για πρώτη φορά. Όταν συναντηθήκαμε ήμουν θυμωμένη γιατί με εγκατέλειψε. Θέλω να φτάσω στο σημείο να τη συγχωρήσω 100%», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζινιέρη.

Διαβάστε ακόμα: Η Στέλλα Μιζεράκη μιλάει πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Λάουρα Νάργες: “Μου έχουν πει πως δεν θα γίνω εξώφυλλο σε περιοδικό αν δεν….”

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία του

Keywords
Τυχαία Θέματα