Κώστας Ευριπιώτης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της οικογένειας του

O Κώστας Ευριπιώτης  έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή χτυπημένος από καρκίνο. Τους τελευταίους μήνες έδινε σκληρή “μάχη” για τη ζωή του και νοσηλευόταν στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, από τα μέσα Φεβρουαρίου. Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε εδώ και καιρό ένα πρόβλημα υγείας  στον εγκέφαλο το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει με μια λεπτή χειρουργική επέμβαση, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα επανήλθε.

Συγκεκριμένα, η περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου. Ετοιμαζόταν τότε να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» αλλά ξεχνούσε τα λόγια

του και ξεκίνησε να κάνει εξετάσεις, που τον οδήγησαν στην συνέχεια στο χειρουργείο. Από το πλευρό του όλο αυτό τον καιρό της νοσηλείας δεν έφυγε η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση αλλά και οι δυο γιοι του Αδαμάντιος και Ίωνας.

Ο χαμός ενός αγαπημένου μας προσώπου πονάει πάντα και η απουσία του στοιχίζει σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής μας. Σήμερα είναι τα γενέθλια του γιου του Ίωνα και το μήνυμα της πρώην σύζυγου του Βάλιας Κωστοπούλου συγκίνησε του πάντες: «Μπορεί να λείπει η παρουσία του μπαμπά μας, από τα φετινά γενέθλια, όμως κυριαρχεί στις καρδιές μας η ψυχή του, το φως του, η ευχή του, η τεράστια αγκαλιά του και η μεγάλη του αγάπη για την οικογένειά μας. Ίωνά μας ,να τα εκατοστήσεις… Σε λατρεύουμε».

Διαβάστε ακόμα: Η Φαίη μας μοιράζεται τι σημαίνει για εκείνη ευτυχία, μέσα από την πιο τρυφερή φωτογραφία!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Σάκη Ρουβά!

«Η μητέρα μου με εγκατέλειψε όταν ήμουν 2 ετών για να ασχοληθεί με το τραγούδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα