Εριέττα Κούρκουλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον επτά μηνών γιο της

Η Εριέττα Κούρκουλου εδώ και μερικούς μήνες έχει αποκτήσει έναν νέο και πολύ απαιτητικό ρόλο, αυτό της μητέρας. Η πρόεδρος του «Save the Greek Stray» και ο σύζυγός της, Βύρων Βασιλειάδης, έγιναν γονείς ενός αγοριού, ο οποίος πρόκειται να πάρει το όνομα Νίκος, όπως λεγόταν και ο παππούς του και αείμνηστος ηθοποιός.

Η Εριέττα Κούρκουλου

γέννησε τον περασμένο Μάρτιο και έτσι πλέον ο γιος τους μετράει επτά μήνες ζωής. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του μωρού της και απολαμβάνει να περνάει δημιουργικό χρόνο μαζί του. Αρκετές είναι οι φορές, μάλιστα, που η Εριέττα Κούρκουλου μας δίνει μια γεύση από την καθημερινότητά τους μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Αυτή τη φορά, μαμά και γιος επισκέφτηκαν μια φάρμα και είδαν από κοντά μικρά και μεγάλα ζωάκια. Η Εριέττα Κούρκουλου έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα και δεν σταματά να προσπαθεί και να μάχεται για τα δικαιώματα και τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσής τους.

«Δεν χρειάζεται να τους μάθουμε την αγάπη… είναι έμφυτη. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μην τους μαθαίνουμε το αντίθετο», έγραψε στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν εγκρίνω τη θεματολογία της τραπ μουσικής»

 Άννα Μπεζάν: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της

 Μιχάλης Αεράκης: «Όταν έγινα ηθοποιός, ο πατέρας μου δεν μου μίλησε για τρία χρόνια»

Keywords
Τυχαία Θέματα