Anna Faris: Κατηγορεί γνωστό σκηνοθέτη για κακοποιητική συμπεριφορά

Η ηθοποιός κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Ivan Reitman για κακοποιητική συμπεριφορά και εκφοβισμό στα γυρίσματα της ρομαντικής κωμωδίας My Super Ex-Girlfriend του 2006.

Σε ένα επεισόδιο του podcast της Anna Faris Is Unqualified, η ίδια είπε στην καλεσμένη της, Lena Dunham ότι ο σκηνοθέτης “χαστούκισε τον πισινό της” και την άφησε “θυμωμένη, πληγωμένη και

ταπεινωμένη”.

Όπως είπε η Faris: “Μια από τις πιο δύσκολες κινηματογραφικές μου εμπειρίες ήταν με τον Ivan Reitman. Θέλω να πω, η ιδέα του να προσπαθήσω να κάνω μια κωμωδία κάτω από αυτό το καθεστώς τρόμου, ήταν δύσκολο. Ήταν ένας φωνακλάς. Κάθε μέρα φώναζε σε κάποιον… και την πρώτη μου μέρα, ήμουν εγώ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Faris (@annafaris)

Στο προηγούμενο επεισόδιο του podcast της, η Faris είχε μιλήσει για το περιστατικό χωρίς να κατονομάσει τον εμπλεκόμενο σκηνοθέτη. Τον Οκτώβριο του 2017, λίγο αφότου το κίνημα #MeToo κέρδισε έδαφος με τις καταγγελίες εναντίον του Harvey Weinstein, η Faris είπε ότι κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος ταινίας “έκανα μια σκηνή όπου ήμουν σε μια σκάλα και υποτίθεται ότι έπαιρνα βιβλία από ένα ράφι και εκείνος με χαστούκισε τόσο δυνατά μπροστά στο συνεργείο. Και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να γελάσω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rotten Tomatoes (@rottentomatoes)

Και πρόσθεσε: “Θυμάμαι να κοιτάζω γύρω μου και να βλέπω τα μέλη του συνεργείου να λένε: ‘Περίμενε, τι θα κάνεις γι’ αυτό; Μου φάνηκε περίεργο. Και έτσι το απέρριψα. Έλεγα, ‘Λοιπόν, αυτό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα. Σύνελθε, Faris. Απλά γέλασε’. Αλλά με έκανες να νιώθω μικρή”.

Ο Faris είπε επίσης το 2017 ότι ο ίδιος σκηνοθέτης είχε πει στον ατζέντη της ότι είχε προσληφθεί για την ταινία εν μέρει λόγω των “υπέροχων ποδιών” της.

Ο Reitman, ο οποίος σκηνοθέτησε τα Ghostbusters, Ghostbusters II, Twins και Kindergarten Cop, πέθανε τον Φεβρουάριο. Στο My Super Ex-Girlfriend έπαιξαν επίσης οι Uma Thurman, Luke Wilson και Eddie Izzard και έλαβε μικτές κριτικές όταν κυκλοφόρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα