Μιχάλης Αεράκης: «Όταν έγινα ηθοποιός, ο πατέρας μου δεν μου μίλησε για τρία χρόνια»

Ο Μιχάλης Αεράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούνιο 4» και αποκάλυψε πως όταν ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι θα γίνει ηθοποιός, εκείνος σταμάτησε να του μιλάει για τρία χρόνια ενώ έμεναν στο ίδιο σπίτι. Ο γνωστός ηθοποιός, που βλέπουμε μέσα από τον «Σασμό», εξήγησε πότε και πώς ο πατέρας του αναθεώρησε και του μίλησε ξανά.

«Ασχολήθηκα με το θέατρο και οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Με τον πατέρα μου μέναμε στο ίδιο σπίτι

και για τρία χρόνια δεν μου μιλούσε. Η μαμά μου ήταν πιο χαλαρή. Δούλευα πάντα. Ακόμα κι όταν πήγαινα στη δραματική σχολή», ήταν τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Αεράκη.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πότε ο πατέρας του άλλαξε στάση και άρχισε να του μιλάει ξανά: «Το 1983 έπαιξα σε μια σειρά στην τηλεόραση. Είχα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδυόμουν έναν κρητικό. Τότε, γινόταν διαδήλωση για τον “Ηρακλή”, έτσι έλεγαν τον ήρωα που υποδυόμουν. Και μια μέρα σπάει το εμπάργκο και ο πατέρας μου μού μιλάει για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Μου είπε “αύριο να έρθεις από το νοσοκομείο, που θέλουν να σε γνωρίσουν κάτι γιατροί”.

Αρχικά του είπα πως δεν θα πάω αλλά πήγα για να μην του τη σπάσω. Έγινε χαμός την ημέρα που πήγα στο νοσοκομείο και ο πατέρας μου έλεγε υπερήφανος ότι είμαι ο γιος του. Μετά ήρθε και με είδε και στο θέατρο, ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς μου έβλεπαν θέατρο. Όταν τον ρώτησα, αν του άρεσε μου απάντησε αρνητικά γιατί ήταν κωμωδία και εκείνος ήθελε να υποδυθώ τον Κολοκοτρώνη και τον Ανδρούτσο. Από τότε δεν ήρθε ξανά στο θέατρο».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκη Παλληκαράκη: «Έχω κάνει παρατήρηση σε θεατή που έπαιζε κομπολόι»

 Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω ερωτευτεί τραγουδίστρια που ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη»

 Γέννησε η Άρτεμις Αστεριάδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα