Επέτειος γάμου για Τανιμανίδη-Μπόμπα: Το χιουμοριστικό βίντεο του παρουσιαστή

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους!

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά με φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της με τον παρουσιαστή και της συνόδευσε με μια τρυφερή λεζάντα.

“Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από την 1η Σεπτέμβρη του 2018! Κάθε μέρα από τότε είναι ακόμα πιο όμορφη από την προηγούμενη! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου!”, έγραψε.

View this post on Instagram

Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από την 1η Σεπτέμβρη του 2018! Κάθε μέρα από τότε είναι

ακόμα πιο όμορφη από την προηγούμενη! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! #γιαπανταμαζι #sakischristina #weddinganniversary #sifnos #marriedforlife #couplelove Photo credits @dimitrisandritsos

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Sep 1, 2020 at 5:25am PDT

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στο δικό του προφίλ ένα χιουμοριστικό βίντεο με τη σύζυγό του να προσπαθούν να κάνουν την… ιδανική πόζα!

Στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: “2 χρόνια γάμου κλείνουμε σήμερα και το μόνο που μας εύχομαι για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε να περνάμε τόσο καλά και να γελάμε τόσο πολύ όσο και τώρα! Είσαι η καλύτερή μου φίλη, σ’αγαπώ!

Στο βίντεο προσπαθούμε να βγάλουμε μια φώτο για να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη στιγμή, αλλά τελικά ήταν πιο δύσκολο απότι νομίζαμε”!

Διαβάστε ακόμη:

Χαρμόσυνα νέα! Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε πατέρας για πρώτη φορά 

Επίθεση με βιτριόλι: Δεν μπορεί να δει ακόμα τον εαυτό της στον καθρέφτη η άτυχη Ιωάννα 

Ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου πήγε πρώτη μέρα στα προνήπια: Το συγκινητικό μήνυμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα