Στεγνωτήριο: Μία καλή ιδέα για τον Χειμώνα και όχι μόνο!

Αν ήμασταν σε ένα παράλληλο σύμπαν με πολύ λίγες υποχρεώσεις και άπλετο ελεύθερο χρόνο για να το διαθέσουμε εκεί που θέλαμε, τότε θα προλαβαίναμε να κάνουμε όλες τις δουλειές του σπιτιού ήρεμα και χαλαρά, χωρίς άγχος και βιασύνη.

Σε αυτό όμως που είμαστε τώρα, τα πάντα είναι τόσο διαφορετικά. Γι’ αυτό και όλες μας αναζητούμε μια σειρά από λύσεις που απώτερο στόχο και σκοπό έχουν να κάνουν πιο απλές τις ανάγκες της καθημερινότητάς μας και φυσικά πιο εύκολη τη ζωή μας στο σπίτι.

Μια από αυτές αφορούν στο στέγνωμα των ρούχων και είναι φυσικά το στεγνωτήριο. Πρόκειται

χωρίς καμία αμφιβολία για την πιο αποτελεσματική και σούπερ χρηστική προσθήκη στον οικιακό μας εξοπλισμό.

Σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας, αφού καμία μας δεν είναι εύκαιρη στο να απλώνει τα ρούχα και να περιμένει υπομονετικά να στεγνώσουν και να τα φορέσουν. Ειδικότερα αν έχετε και παιδιά, όπως εγώ, τα οποία παίζουν και λερώνονται εύκολα, δεν προσέχουν όταν τρώνε κτλ., μιλάμε για ένα απίστευτο τρέξιμο και μια συνεχόμενη μάχη.

Και αν είναι και Καλοκαίρι είναι κάπως πιο εύκολη η κατάσταση -αν και πάλι χρειάζεται πολύς χρόνος. Τι γίνεται όμως τον Χειμώνα με το κρύο, την υγρασία, την συννεφιά και τις βροχές όπου τα ρούχα καθυστερούν να στεγνώσουν;

Ε, τότε, όπως όλες καταλαβαίνετε το στεγνωτήριο αποτελεί όχι απλά ανάγκη αλλά σανίδα σωτηρίας σας, αφού με το πάτημα ενός κουμπιού βγαίνουν στεγνά και αφράτα.

Πώς όμως θα κάνεις τη σωστή επιλογή;

Στην περίπτωσή μου, εκτός από τον ελεύθερο χρόνο με προβλημάτιζε έντονα και η εξοικονόμηση χώρου, επειδή ήθελα να έχω το στεγνωτήριο στο μπάνιο.

Ύστερα από μεγάλη έρευνα αγοράς κατέληξα στο στεγνωτήριο LG DUAL Inverter Heat Pump που μπόρεσα να το τοποθετήσω πάνω από το LG πλυντήριό μου, χάρη στο συνδετικό ράφι* που έχει. Εκεί μάλιστα ακουμπάω και τη λεκάνη.

Τα οφέλη όμως του στεγνωτηρίου LG DUAL Inverter Heat Pump  δεν σταματούν εδώ. Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας και θα τα διαβάσετε όλα αναλυτικά στη συνέχεια.

Προστατεύει τα υφάσματα και διαθέτει ράφι στεγνώματος

Θα το δείτε κι εσείς. Το στεγνωτήριο LG DUAL Inverter Heat Pump φροντίζει τα ρούχα σας και κάθε μα κάθε φορά θα φαίνονται σαν καινούργια.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτό παίζει η λειτουργία στεγνώματος σε χαμηλότερη θερμοκρασία, που συνεισφέρει στην αποτροπή του μαζέματος και των φθορών, ενώ το ράφι στεγνώματος που διαθέτει και τοποθετείτε μέσα στον κάδο του στεγνωτηρίου θα σας προσφέρει ακόμα περισσότερη προστασία για τα ευαίσθητα υφάσματα και ρούχα, όπως τα πουλοβεράκια σας που από εδώ και πέρα θα φορέσετε πολύ.

Εκτός όμως από τα ευαίσθητα ρούχα μπορείτε σε αυτό να στεγνώσετε πανεύκολα και τα παπούτσια σας.

Είναι σε άμεση επαφή με την Τεχνολογία

Το στεγνωτήριο LG DUAL Inverter Heat Pump  είναι μία πραγματικά πανέξυπνη συσκευή που σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της τεχνολογίας  του ThinQ να κάνετε ότι θέλετε από απόσταση μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Δεν προλαβαίνετε π.χ. να το βάλετε σε λειτουργία το πρωί πριν φύγετε για τη δουλειά σας; Κανένα πρόβλημα. Απλά δίνετε την εντολή από το γραφείο σας. Ακόμα μέσω αυτής της τεχνολογίας μπορείτε να κατεβάστε επιπλέον κύκλους στεγνώματος π.χ. για τα σεντόνια σας.

Επίσης, αν έχετε και πλυντήριο LG τότε μιλάμε για το απόλυτο… ματσάρισμα, αφού μέσω Wi-Fi το στεγνωτήριό σας μπορεί να λάβει πληροφορίες για τον κύκλο πλύσης και αυτόματα να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος για τα ρούχα σας.

Το Smart Pairing δηλαδή στα καλύτερά του.

Μειώνει έως 99,9% τα ακάρεα οικιακής σκόνης

Το στεγνωτήριο LG DUAL Inverter Heat Pump  διαθέτει το πρόγραμμα Allergy Care -προσωπικά είναι από τα πιο αγαπημένα μου- που είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) το οποίο…. ειδικεύεται στο να απομακρύνει τα βακτήρια και τα ακάρεα οικιακής σκόνης ** από τα ρούχα σας.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/11/221115152356_LG_Vivace_Dryer_USP_Fabric-Care_1.mp4

Θα σας κάνει να ερωτευτείτε την ευκολία του

Τα χνούδια και η σκόνη εμποδίζουν την κυκλοφορία του αέρα. Αυτό όμως δεν ισχύει στο στεγνωτήριο LG DUAL Inverter Heat Pump  γιατί τα αφαιρεί αυτόματα ***. Η δυνατή ροή του νερού, απομακρύνει μεμιάς το χνούδι και τη σκόνη και έτσι αυτοκαθαρίζεται, χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω. Και αυτό είναι απλά φανταστικό.

Τέλος, κλείνουμε με την τεχνολογία Eco Hybrid που είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ, αφού επιλέγοντας το Energy mode έχετε εξοικονόμηση ενέργειας ή το Time mode για εξοικονόμηση χρόνου. Τι άλλο πια να ζητήσει κανείς από ένα στεγνωτήριο;

Και τώρα, αφού διαβάσατε όλα τα παραπάνω, απαντήστε μου με το χέρι σας στην καρδιά…

Το στεγνωτήριο LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer δεν είναι αυτό που πάντα θέλατε;

*Το συνδετικό ράφι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

**Το πρόγραμμα Αllergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει κατά 99,9% τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

***Η καθαριότητα του συμπυκνωτή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας. Η συχνότητα λειτουργίας του συμπυκνωτή αυτόματου καθαρισμού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και την αρχική ποσότητα υγρασίας της παρτίδας ρούχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα