Ένταση στον αέρα του “Love It”! Παπαδήμα: «Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα»

Σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Love It” η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία φάνηκε να ξαφνιάζεται όταν η κουβέντα ξεκίνησε από τις δηλώσεις του συντρόφου της Γιάννη Μποστατζόγλου αναφορικά με ένα περιστατικό παρενόχλησης.

Η Δήμητρα Παπαδήμα ενοχλημένη εξήγησε ότι η συμφωνία που έχει κάνει αφορά στο να μιλήσει για την παράστασή της.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε στο σπίτι μου σήμερα πρωί πρωί για να σας μιλήσω για την παράσταση μου “Μαρίκα Κοτοπούλη, το αγρίμι”», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα στέλνοντας το μήνυμά της.

«Θα τα πούμε βέβαια», απάντησε

η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όχι, αυτό θα πούμε τώρα. Γι’ αυτό ήρθαμε να πούμε. Αυτά που μου ζητάτε τα έχω πει επανειλημμένως, δεν βρίσκω πια το λόγο για να το πω, δεν σηκώθηκα για να… Δεν λέω αυτό, εγώ σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και ήρθατε για να μιλήσω για την παράστασή μου. Εγώ αυτή τη συμφωνία έκανα. Εντάξει;», συνέχισε ξεκαθαρίζοντας την πρόθεσή της η ηθοποιός, με την παρουσιάστρια να αποκρίνεται: «Αυτό δεν το γνώριζα εγώ».

Στην συνέχεια, η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε για την παράστασή της, αλλά και για το ελληνικό #metoo, ενώ όταν η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην έναρξη της συζήτησης και στην παρεξήγησε που δημιουργήθηκε, η ηθοποιός σχολίασε: «Με πιάσατε από τα μούτρα και δεν μου άρεσε καθόλου. Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ να μιλήσουμε για τη δουλειά μου, την οποία έχω φτύσει αίμα να την κάνω».

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Ζούλιας για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: «Λυπάμαι γιατί ήταν άξιοι άνθρωποι, θα πήγαινα να τους δω στη φυλακή»

Άκης Σακελλαρίου στο Πρω1νό: «Ήμουν δέκα ημέρες σε κώμα από ένα μικρόβιο»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Οι ευχές στον Άκη Πετρετζίκη μετά την κόντρα τους και η πρόταση για το J2US

Keywords
Τυχαία Θέματα