Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Αυτή είναι η καλεσμένη που πήρε την ανθοδέσμη στον γάμο τους

Τις τελευταίες ώρες, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media τη χαρά τους, δίνοντάς τους μια γεύση από τον γάμο τους.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, επισφράγισαν την αγάπη τους στην Ύδρα, έχοντας στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς. Από τη λίστα των καλεσμένων δεν θα γινόταν να απουσιάζει

η επιστήθια φίλη της ηθοποιού, Κατρίνα Τσάνταλη.

Η φιλία της Τόνιας Σωτηροπούλου με την Κατρίνα Τσάνταλη μετά πολλά χρόνια, με τη μία να βρίσκεται δίπλα στην άλλη σε όλες τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές. Έτσι, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να δώσει την ανθοδέσμη του γάμου της απευθείας σε εκείνη, θέλοντας έτσι να της ευχηθεί να ντυθεί σύντομα νυφούλα.

Την αποκάλυψη έκανε η Κατρίνα Τσάνταλη, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram τις ακόλουθες φωτογραφίες. «Μου έδωσε την ανθοδέσμη στα χέρια, μη και δεν την πιάσω, και πέταξε μια ακόμη γιατί πάνω από όλα είναι δίκαιη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της Κατρίνας Τσάνταλη:

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katrina Tsántali (@katrina_tsantali)

Διαβάστε ακόμα:

Μάκης Κατσανέας: Ο παίκτης του GNTM δηλώνει – «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και θα κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ»

Πέτρος Ζούλιας για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: «Λυπάμαι γιατί ήταν άξιοι άνθρωποι, θα πήγαινα να τους δω στη φυλακή»

Άκης Σακελλαρίου στο Πρω1νό: «Ήμουν δέκα ημέρες σε κώμα από ένα μικρόβιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα