H Naomi Campbell συγκλονίζει στην πασαρέλα του Alexander McQueen, 11 χρόνια μετά την τελευταία φορά

Πάνε 11 χρόνια από την τελευταία φορά που περπάτησε η Naomi Campbell σε πασαρέλα του οίκου Alexander McQueen. Το iconic μοντέλο, δεν είχε πάντα την καλύτερη σχέση με τον θρυλικό, Βρετανό σχεδιαστή, ακόμα κι αν έγιναν τελικά καλοί φίλοι.

Το μοντέλο ήταν προγραμματισμένο να περπατήσει για πρώτη φορά σε show του οίκου για τη συλλογή, “It’s A Jungle Out There”, το 1997, αλλά η Naomi Campbell,

όπως συνήθιζε τότε, έφτασε καθυστερημένη στην παρουσίαση. Ο σχεδιαστής εκνευρισμένος την απέρριψε, λέγοντας, «Τέλος, η Naomi!», πριν της πει φυσικά «άντε γ@@@@», όταν έφτασε τελικά στον χώρο του show.

Αυτό όμως, γρήγορα άλλαξε, και ο Alexander McQueen τα «βρήκε» με την Naomi Campbell, μιας και το μοντέλο δεν άργησε ποτέ ξανά. Από τότε, οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Ο σχεδιαστής μάλιστα, το 2007, είχε πει για την ίδια. «Γιατί αγαπώ την Naomi; Γιατί είναι κοινή όσο δεν πάει! Αλλά, χωρίς πλάκα. Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός ο ένας για τον άλλον. Από τότε που την “ακύρωσα” πέντε λεπτά πριν ένα show μου, ποτέ δεν μου ξαναφέρθηκε άσχημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα