Ένας χρόνος χωρίς τον Πάνο Ζάρλα: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του!

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Ο νικητής του πρώτου ελληνικού Power of Love που είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, “έφυγε” από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του, στα 28 του μόλις χρόνια. Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη σε όλο το πανελλήνιο, αφού ποτέ κανείς δεν είχε να πει κακή κουβέντα για εκείνον, παρά μόνο όμορφα

και γλυκά λόγια.

Εχθές, λοιπόν, με αφορμή τη σημερινή μέρα η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία γράφοντας το εξής κείμενο: «Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου… Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω..

“Όλα μοιάζουν καλοκαίρι”…έλεγες χορεύοντας….. Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! “Πέτα ψηλά αετέ” ήταν πάντα η ευχή μου…. Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ…Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ….λατρεμένος!! Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου».

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

Διαβάστε παρακάτω:

Το “αντίο” της Άσπας Τσίνα στο J2US και η συγκίνηση του Μάριου Πρίαμου

Στην εντατική ο δημοσιογράφος του OPEN, Βασίλης Τσεκούρας

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Keywords
Τυχαία Θέματα