Το “αντίο” της Άσπας Τσίνα στο J2US και η συγκίνηση του Μάριου Πρίαμου

Την προηγούμενη εβδομάδα η Άσπα Τσίνα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Just the 2 of us, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο τόνισε πως για λόγους υγείας αποφάσισε να μη συνεχίσει στο show του OPEN.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που είχε αναρτήσει!

Εχθές (30/5) ήταν το πρώτο επεισόδιο του J2US μετά την αποχώρηση της. Η γνωστή τραγουδίστρια με ένα ξεχωριστό βίντεο είπε “αντίο” στον πρώην παρτενέρ της, Μάριο Πρίαμο, αλλά και στο show.

Όταν, λοιπόν, ήρθε

η σειρά για την εμφάνιση του Μάριου Πρίαμου με τον νέο του παρτενέρ, τον Γιώργο Λιβάνη, προβλήθηκε το βίντεο που έστειλε η Άσπα Τσίνα.

«Καλέ μου Μάριε, λυπάμαι πολύ που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί στο παιχνίδι. Είσαι δυνατός παίκτης και σου αξίζει να φτάσεις στον τελικό. Νίκο Κοκλώνη, το αγόρι μου να μου το προσέχετε τώρα που έφυγα, θα συνέλθω εγώ και θα τα ξαναπούμε. Καλή επιτυχία σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Μετά την εμφάνισή του επί σκηνής, ο Μάριος Πρίαμος έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο είπε πως «είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μένα λόγω του ότι η Άσπα δεν είναι μαζί μου. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ μαζί μου γιατί ξεκίνησα με την Άσπα και με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, ελπίζω να βελτιώθηκα. Σίγουρα κέρδισα πάρα πολλά και την ευχαριστώ ολόψυχα γι’ αυτό. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είδα το βιντεάκι και συγκινήθηκα. Να στείλουμε τα φιλιά μας στην Άσπα. Θέλουμε όλοι να είναι καλά! Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, σεβόμαστε την επιλογή της και στέλνουμε τη θετική μας σκέψη και την αγάπη και την ευχαριστώ για όσα με δίδαξε και μου έδειξε σε αυτό το παιχνίδι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το “αντίο” της Άσπας:

Διαβάστε περισσότερα:

Στην εντατική ο δημοσιογράφος του OPEN, Βασίλης Τσεκούρας

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Δείτε την Μαρία Κορινθίου να ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της!

Keywords
Τυχαία Θέματα