Ένταση μεταξύ Γιαννόπουλου-Μπακοδήμου στο J2US: «Ο τρόπος σου προσβάλει τους τραγουδιστές που συμμετέχουν»

Στο χθεσινό επεισόδιο του J2US τα ζευγάρια δοκιμάστηκαν σε διαφορετικά είδη μουσικής και άφησαν άφωνους τους κριτές… κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους στο show και να τους απολαύσουμε και στο 7ο live.

Το ζευγάρι που τελικά αποχώρησε συγκεντρώνοντας την χαμηλότερη βαθμολογία από κριτική επιτροπή και κοινό ήταν ο Γιώργος

Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου.

Ωστόσο, ύστερα από την ανακοίνωση της αποχώρησής τους οι τόνοι ανέβηκαν στο πλατό με τον Γιώργο Γιαννόπουλο να ανοίγει διάλογο με τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Όταν ήρθα στο γραφείο να με ρωτήσουν “ποιους σκέφτεσαι για τραγουδιστές;” είπα ένα όνομα, Δήμητρα Γαλάνη. Μου λένε “είναι δυνατόν να έρθει η Γαλάνη;”. Εγώ αυτή ονειρεύομαι. Να έρθει σε αυτό το παιχνίδι η Γαλάνη, ο Νταλάρας, μεγάλοι τραγουδιστές και να διαγωνίζονται με επωνύμους», τόνισε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Τότε η Μαρία Μπακοδήμου πήρε θέση τονίζοντας πως «καταλαβαίνω αυτό που είπες, αλλά άθελά σου, ο τρόπος που διατυπώθηκε, για μένα, πρόσβαλε τους τραγουδιστές που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή», με τον Γιώργο Γιαννόπουλο να της απαντάει πως «κάνετε λάθος κυρία Μπακοδήμου, με συγχωρείτε πάρα πολύ. Δεν πρόσβαλα κανέναν συνάδελφο που διαγωνίστηκε. Είπα ότι ήρθα να διαγωνιστώ, έχοντας γνώση το ποιος είμαι, ποιος είναι στην επιτροπή και τι είναι το παιχνίδι. Όταν μου είπαν “ποια τραγουδίστρια;” είπα τη Γαλάνη».

Σε αυτή του τη δήλωση θέλησε να του απαντήσει η Βίκυ Σταυροπούλου ρωτώντας τον «αφού είχες αυτή την ιδέα γιατί δεν πήρες τη Γαλάνη να της κάνεις πρόταση, αλλά πήρες τη Δέσποινα;», με εκείνον να της απαντάει πως «εγώ τραγουδάω από Φοίβο και Βανδή μέχρι Νταλάρα και Σαββόπουλο. Έτσι είναι η προσωπικότητά μου, με ξέρει ο Σταμάτης. Προσδοκώ μια μέρα να είναι τόσο μεγάλοι οι διαγωνιζόμενοι, δεν υποτιμώ τη Δέσποινα Ολυμπίου, πάμε παρακάτω».

Τότε θέλησε να πει δύο λόγια και η παρτενέρ του, Δέσποινα Ολυμπίου. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ήρθα να πολεμήσω το θεριό της τηλεόρασης και θεωρώ ότι αυτή η καθημερινή επαφή μου θα με κάνει να λυθώ. Είμαι ευχαριστημένη, ήταν μοναδικό το ταξίδι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα συνέβησαν:

Διαβάστε περισσότερα:

Το “αντίο” της Άσπας Τσίνα στο J2US και η συγκίνηση του Μάριου Πρίαμου

Στην εντατική ο δημοσιογράφος του OPEN, Βασίλης Τσεκούρας

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Keywords
Τυχαία Θέματα