Έξαλλη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Επιχείρησε να φύγει από το σπίτι του Big Brother

Ακόμη ένα καβγά είχε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τους συγκατοίκους της στο Big Brother, με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού και να θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, η παίκτρια του ριάλιτι μάζεψε κάποια από τα πράγματά της και σε έξαλλη κατάσταση επιχείρησε να φύγει από το σπίτι. “Δεν με εχει λυπηθεί άνθρωπος σε αυτή τη ζωή. Δεν τα θέλω τα 100 χιλιάρικα ρε! Θέλω να φύγω Big Brother.”, φώναζε κατά τη διάρκεια

της προσπάθειας της να βγει εκτός σπιτιού.

Μετά τα όσα έγιναν, ο “Μεγάλος Αδελφός” πήρε θέση και τιμώρησε την παίκτρια για τη συμπεριφορά της. Συγκεκριμένα, κάλεσε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο δωμάτιο επικοινωνίας και της είπε: “Άννα Μαρία, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, η χθεσινή σου συμπεριφορά είναι μη αποδεκτή. Αντίκειται στους κανονισμούς του Big Brother. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις συνθήκες εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σου, τίθεσαι αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση. Ταυτόχρονα, σου αφαιρείται η δυνατότητα της ψήφου για την ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας καθώς και η συμμετοχή στη διαδικασία για τη διεκδίκηση του βέτο. Σε περίπτωση που παραμείνεις στο σπίτι του Big Brother, δεν θα έχεις το δικαίωμα να διεκδικήσεις την αρχηγία για μία εβδομάδα”.

Δείτε τα αποσπάσματα:

Διαβάστε ακόμη:

Καβγάς ανάμεσα σε Ανδρέα και Ηρακλή στο GNTM 3! Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια! 

GNTM 3: Σοκαρισμένη η Μαρινέλα! Τα σκληρά λόγια του Δημοσθένη για εκείνη μπροστά στους κριτές!

GNTM 3: Η καταστροφική φωτογράφηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα