Ένα και μοναδικό αξεσουάρ μαλλιών θα χρειαστείτε φέτος το Καλοκαίρι

Το λέμε και το γράφουμε εδώω και καιρό ότι τα αξεσουάρ μαλλιών είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων σεζόν. Τα είδατε σε όλες τις εμφανίσεις των celebrities ακόμη και στις πιο επίσημες. Από απλά pins μέχρι πέρλες στις αλογοουρές και μπουκέτα με λουλούδια.

Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών τα αξεσουάρ χαρίζουν ένα ιδιαίτερο ύφος πότε chic και πότε glam. Οι hairstylists επιμένουν ότι πρέπει κάθε γυναίκα να έχει μια ολόκληρη συλλογή για κάθε ώρα της ημέρας και περίσταση. Επίσης μην ξεχνάτε ότι μπορεί να σας σώσει την τελευταία στιγμή αν δεν προλαβαίνετε να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας.

Ειδικά

το Καλοκαίρι στις διακοπές τα αξεσουάρ θα σας χαρίσουν ένα εξεζητημένο και τέλειο look. Και μάλιστα υπάρχει ένα συγκεκριμένο που δεν πρέπει να λείπει από καμιά σας. Πρόκειται για το μαντήλι. Ή πιο σωστά τα μαντήλια μια και θα χρειστείτε αρκετά για να αλλάζετε. Με υπέροχα έντονα χρώματα και υφάσματα.

Είναι το αξεσουάρ που αγαπούν πολύ οι influencers και το βλέπουμε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram όπου φροντίζουν να μας αποκαλύπτουν τον τρόπο που τα φορούν. Μπορείτε να το δέσετε στην αλογοουρά σας, να το μπλέξετε στην πλεξούδα, να το φορέσετε ως headband αλλά και να καλύψτε όλο το πάνω μέρος του κεφαλιού αντί για καπέλο.

Στις βραδινές εξόδους ή στις επίσημες εμφανίσεις μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε half up και να δέσετε ένα μεταξωτό μαντήλι φιόγκο. Ή να στολίσετε τον χαμηλό σας κότσο με ένα μικρότερο μαντήλι.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα looks ώστε να εμπνευστείτε και να αντιγράψετε. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι μια βόλτα στα μαγαζιά για να βρείτε τα πιο κομψά και τέλεια μαντήλια που θα βρίσκονται όλο το καλοκαίρι στην τσάντα της θάλασσας αλλά και στο συρτάρι σας περιποιημένα και προσεχτικά διπλωμένα.

Και προσοχή: Τα χρώματα πρέπει να είναι ζωηρά και άκρως καλοκαιρινά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Paulina Velez (@lifeof_pau) στις 4 Ιούν, 2019 στις 12:11 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Physically Adorned (@physically_adorned) στις 5 Ιούν, 2019 στις 5:10 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Samardjian Kaftajian (@rachelsamardjian) στις 2 Ιούν, 2019 στις 7:45 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILLUSTRATED B E A U T Y (@illustratedbeauty) στις 5 Ιούν, 2019 στις 5:09 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper’s BAZAAR HK (@harpersbazaarhk) στις 5 Ιούν, 2019 στις 12:20 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jillian Horn Chicago Mom Blog (@jilliankhorn) στις 4 Ιούν, 2019 στις 3:11 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Lounge At Chapelton (@theloungeatchapelton) στις 4 Ιούν, 2019 στις 11:33 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZIBA NEW YORK (@zibanewyork) στις 4 Ιούν, 2019 στις 10:57 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shop BMBL (@shopbmbl) στις 3 Ιούν, 2019 στις 5:20 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη winforbess (@winforbess) στις 2 Ιούν, 2019 στις 11:31 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Τα φον ντε τεν που πρέπει να δοκιμάσετε αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ακμή

CFDA Awards: Τα ωραιότερα beauty looks!

Keywords
Τυχαία Θέματα