Rihanna: Έγινε η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο

19:33 5/6/2019 - Πηγή: People

H Rihanna εκτός από διάσημη τραγουδίστρια είναι και δημιουργός εταιρείας ειδών μακιγιάζ και εσωρούχων. Μάλιστα είναι και η πρώτη μαύρη που βρίσκεται στα ηνία ενός οίκου ειδών πολυτελείας ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε ως η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο, με την περιουσία της να αγγίζει, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Forbes, τα 600 εκατομμύρια δολάρια.

H Robyn Rihanna

Fenty, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, αν και είναι μόλις 31 ετών έχει καταφέρει να βγάζει περισσότερα χρήματα από τις μεγαλύτερές της ηλικιακά, Madonna (570 εκατομμύρια), Celine Dion (450 εκατομμύρια) και Beyonce (400 εκατομμύρια).

Το περιοδικό Forbes, αναφέρει πως το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της, προέρχεται από τις περιοδείες και τις πωλήσεις των δίσκων της ενώ ένα άλλο ποσό προκύπτει από τα έσοδα της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty στην οποία είναι συνιδιοκτήτρια.

Η Ριάνα προχώρησε και σε μια συνεργασία με τον LVMH για τη δημιουργία μιας μάρκας ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι που θα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ. Η διαδικτυακή μπουτίκ έχει ανοίξει από τις 29 Μαΐου.

«Θέλω απλά να βλέπω τα πράγματα από τη δική μου οπτική. Είμαι μια μαύρη νέα γυναίκα που λατρεύει και υιοθετεί τις ιδέες και την ενέργεια των νέων και θέλω να τις μετατρέψω σε κάτι το πολυτελές για έναν οίκο ειδών πολυτελείας» είχε πρόσφατα δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο η τραγουδίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα