Περιποιηθείτε τα βαμμένα μαλλιά σας επαγγελματικά στο σπίτι

Τα βαμμένα μαλλιά σας, ειδικά τώρα το Καλοκαίρι, χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Ο ήλιος, το χλώριο της πισίνας και το νερό της θάλασσας τα ξηραίνουν και τα ξεθωριάζουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα φροντίζετε με τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να παραμένουν πλούσια ενυδατωμένα και γεμάτα ζωντάνια.

Όπως ακριβώς τα περιποιείται και ο κομμωτής σας. Εμείς βρήκαμε για εσάς τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να περιποιηθείτε

τα μαλλιά σας όπως ακριβώς και στο κομμωτήριο. Πρόκειται για τη νέα σειρά OGX Orchid Oil.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OGX_Beauty_Greece (@ogx_beauty_gr) στις 6 Μάι, 2019 στις 2:00 πμ PDT

To OGX γνωρίζει καλά πως τα μαλλιά σου σε κάνουν μοναδική και ξεχωριστή, γι’ αυτό και θεωρεί ότι δεν υπάρχουν «κακές», απλά μερικές «αδύναμες» μέρες για τα μαλλιά σου! Με αυτό τον τρόπο σε παροτρύνει να σταματήσεις τις αρνητικές σκέψεις γύρω από τα μαλλιά σου και να τα αγαπήσεις όπως είναι, αφού αυτά σε κάνουν να ξεχωρίζεις!

Τα προϊόντα της σειράς περιέχουν ένα εξωτικό μείγμα από λάδι και εκχύλισμα ορχιδέας, λάδι από σπόρους σταφυλιών και φίλτρα υψηλής προστασίας UVA/UVB, για την ενίσχυση και προστασία των βαμμένων μαλλιών. Αυτός ο ανάλαφρος συνδυασμός ενυδατικών συστατικών και φίλτρων υψηλής προστασίας UVA/UVB, χωρίς θεϊκά άλατα, προλαμβάνει το πρόωρο ξεθώριασμα της βαμμένης τρίχας και κλειδώνει το χρώμα, για έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί. Παράλληλα, ενυδατώνει και εμπλουτίζει την τρίχα, κάνοντας τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

Γνωρίστε τη σειρά:

OGX Orchid Oil Shampoo με λάδι ορχιδέας: Σαπουάν με μείγμα από λάδι ορχιδέας που προστατεύει την τρίχα από το πρόωρο ξεθώριασμα.

OGX Orchid Oil Conditioner με λάδι ορχιδέας: Εμποδίζει το ξεθώριασμα κλειδώνοντας και ενισχύοντας το χρώμα.

OGX Orchid Oil Color Protect Oil με λάδι ορχιδέας: Λάδι προστασίας που θωρακίζει το χρώμα των μαλλιών από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ακόμα και μετά από αρκετά λουσίματα. Extra Tip: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα λαδιού σε όλο το μήκος των μαλλιών σας για πιο έντονη λάμψη, ενυδάτωση και προστασία.

Διαβάστε ακόμη:

CFDA Awards: Τα ωραιότερα beauty looks!

Τα πινέλα μακιγιάζ που πραγματικά χρειάζεστε και ο τρόπος να τα χρησιμοποιείτε πάντα σωστ

Keywords
Τυχαία Θέματα