Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3-7/12

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 3/12

Το πουλόβερ και το ασημένιο παντελόνι είναι χωρίς καμία αμφιβολία δυο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τις υιοθετήσετε κι εσείς. Το πρώτο σας κρατάει ζεστές και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα σας και το δεύτερο αναβαθμίζει το στυλ

σας και σας κάνει κυριολεκτικά να λάμπετε, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ. Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα off white πουλόβερ με μεγάλο άνοιγμα στο ντεκολτέ και κρουαζέ τελείωμα και ένα leather look ασημένιο παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ασημένια κολιέ Lifelikes και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα booties με χιαστί τρουκς από τα Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Νο 38 της εταιρείας Kiko Milano, τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, το highlighter Gazed Donut της Ofra και στα χείλη το κραγιόν Matte Innocence No 60 της Milani. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 4/12

Το κόκκινο πουλόβερ με ζιβάγκο είναι ζεστό, πολυτελές, stylish και αν το συνδυάσετε σωστά τότε χωρίς καμία αμφιβολία μπορείτε να κάνετε μια statement εμφάνιση που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, από το πρωί έως το βράδυ. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα κόκκινο λεπτό πουλοβεράκι ζιβάγκο και ένα μαύρο ψηλόμεσο leather look κολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη στη μέση με διπλό δέσιμο από την εταιρεία Peace and Chaos, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαύρα και λευκά κρύσταλλα Art Wear Dimitriadis και μαύρες δερμάτινες γόβες με μεταλλική αλυσίδα στον αστράγαλο Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Contour Intuitive, Eye And Face Sculpting Palette της εταιρείας NYX, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το Everglow, Ofra X NikkieTutorials που χρησιμοποιήθηκε ως highlighter και ρουζ και στα χείλη το Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick Kissproof No 09. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε high bun με πλεξούδα στο δέσιμο, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο στην καθημερινότητά σας, όσο και στις επίσημες εμφανίσεις σας.

Τετάρτη 5/12

Η δαντέλα είναι το πιο θηλυκό, sexy και all time classic υλικό της μόδας γι’ αυτό και σας προτείνουμε να την έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, πάντα με το κατάλληλο styling. Εμείς σήμερα θα σας μιλήσουμε για το total μονόχρωμο δαντελένιο look, ακριβώς όπως το φόρεσε η Φαίη μας στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από μαύρη δαντελένια δαντέλα από την εταιρεία μόδας BSB,. Αποτελείται από ένα μακρύ γιλέκο και ένα παντελόνι που τελειώνει σε μικρή καμπάνα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Lifelikes, κολιέ και βραχιόλια, μαύρη βελούδινη ζώνη στη μέση και μαύρα μυτερά καστόρινα western booties με την υπογραφή Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το μαύρο eyliner της εταιρείας Ofra, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το Liquid Glow Highlighter No 02 της Golden Rose και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture No 208 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζε σε όλες τις ώρες και σε περιστάσεις καθημερινές και επίσημες. Αν θέλετε να τα φτιάξετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να το κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Πέμπτη 6/12

Η σχεδιάστρια Diane von Fürstenberg παρουσίασε για πρώτη φορά το 1973 ένα midi γυναικείο ζέρσεϊ φόρεμα με ντεκολτέ, που έδενε γύρω από τη μέση. Πρόκειται για το διάσημο wrap dress ή κρουαζέ που παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα διασημότερα ρούχα στην ιστορία της μόδας. Αν δεν έχετε ένα ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας σας συμβουλεύουμε να αποκτήσετε αφού εφαρμόζει ιδανικά σε κάθε σωματότυπο και θα το φοράτε για πάντα -ναι είναι σούπερ διαχρονικό και υπεράνω τάσεων. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την προτελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κρουαζέ φόρεμα από την εταιρεία Zini, μαύρο, δερμάτινο, μίνι, μακρυμάνικο με τονισμένους ώμους και δέσιμο με κρίκο στη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μεταλλικούς κρίκους διακοσμημένους με λευκές πέτρες Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες γόβες Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές και τις γυαλάδες με το Ofra X NikkieTutorials highlighter, τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, το ρουζ Just A Pinch της MAC και στα χείλη το κραγιόν Matte Innosense της Milani και από πάνω το Gloss 807 Gleam της Lasplash. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με χωρίστρα στη μέση. Πρόκειται για ένα τέλειο και απλό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες σας και μπορείτε να το κάνετε σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Παρασκευή 7/12

Τα μίνι φορέματα με τα ενδιαφέροντα, πρωτότυπα και παιχνιδιάρικα prints είναι ιδανικά για μια statement εμφάνιση. Φοριούνται συχνά από τις αγαπημένες μας σταρ, τις fashion bloggers που ξεχωρίζουμε και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που παίρνουν το στυλ τους στα σοβαρά και γρήγορα γίνονται αντικείμενα συζήτησης. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα βάλετε και εσείς στην γκαρνταρόμπα σας. Σε ένα τέτοιο φόρεμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Peace and Chaos –πίσω από αυτήν κρύβεται το υπερταλαντούχο δίδυμο Νεφέλη Άλαν και Δημήτρης Πανταζής. Ένα φόρεμα μίνι, μακρυμάνικο, με σούρα στη μέση, με τέλεια γεωμετρικά prints σε μαύρο και σε κόκκινο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη φαρδιά διπλή ζώνη με διπλές western αγκράφες στη μέση, Peace and Chaos και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες western boots με την υπογραφή Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Born To Run της εταιρείας Urban Decay, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighting Powder Opal Glow της Bobbi Brown, το ρουζ AMC Multiolour System Face & Body Powder Matte της Inglot και στα χείλη το κραγιόν Teen Dream της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα