Έμη Λιβανίου: Δείτε το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της με ύψος 3,80!

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Έμη Λιβανίου στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου. Η γνωστή δημοσιογράφος άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής και μας έδειξε το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που στόλισε στο σαλόνι του σπιτιού της, ύψους 3,80.

«Αφού έχουμε 4 μέτρα ύψος έχουμε δέντρο 3,80. Τα παιδιά βοηθάνε να στολίσουμε το δέντρο και μας αρέσει πάρα πολύ. Ο Κωνσταντίνος Βαριέται λίγο, φεύγει, ξαναέρχεται, η Αλεξάνδρα είναι πιο κεφάτη, εγώ είμαι η σταθερή. Η Αλεξάνδρα πάει προς τα 16 και ο Κωνσταντίνος

πάει στα 18. Πάντα είχα πολύ ωραία Χριστούγεννα, δεν έχω κακή ανάμνηση. Τα πρώτα Χριστούγεννα που ήμουν μακριά από τα παιδιά ήμασταν Αιθιοπία με τον Τέρενς. Μου έλειπε η κόρη μου και πάω να πάρω αγκαλιά ένα παιδάκι το οποίο τρόμαξε γιατί με είδε ξανθιά και με είχαν πιάσει τα κλάματα», είπε χαρακτηριστικά η Έμη Λιβανίου.

Και πρόσθεσε: «Κάναμε το πρώτο ειδησεογραφικό site στη χώρα, το “Δύναμη προσφοράς” όπου υπάρχουν όλες οι πράξεις προσφοράς αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας που γίνονται».

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και τόνισε: «Μια χαρά είμαι στη ζωή μου. Μετά από δύο παιδιά και ένα γάμο δε βρίσκω το λόγο να θέλω να ξαναπαντρευτώ. Τώρα τι να σου πω; Δεν ξέρω ο Άγιος Βασίλης τι θα φέρει;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος που προκάλεσε αντιδράσεις και η απάντηση της!

Keywords
Τυχαία Θέματα