Kate Bosworth: Δες πώς ντύνεται με στιλ από το πρωί ως το βράδυ

Η Κate Bosworth είναι μια από τις αγαπημένες celebrities και είναι μια γυναίκα με εξαιρετικό στιλ και άποψη για τη μόδα. Η ίδια έκανε ακόμα 2 εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη.

The Look
Στην πρεμιέρα της ταινίας Nona η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει Calvin Klein φόρεμα, Mateo σκουλαρίκια και λευκές γόβες. Η ίδια επέλεξε μια μεταλλιζέ μοβ απόχρωση για το βάψιμο των ματιών της και λαμπερό κόκκινο κραγιόν, ενώ χτένισε τα μαλλιά της σε

ένα sleek look.

The Trend
To φόρεμα της Kate ήταν animal printed, ενώ στον έναν ώμο υπάρχε δεμένος ένας μεγάλος φιόγκος σε φλοράλ σχέδιο. Τα animal prints παραμένουν μεγάλη τάση της μόδας και θα φορεθούν καθ’όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Πολλές stars επιλέγουν πιο έντονα και χρωματιστά σχέδια που ξεφεύγουν από τα κλασικά λεοπάρ και ζεμπρέ prints.

Σε άλλη έξοδό της στη Νέα Υόρκη η Kate φόρεσε ένα πετρόλ κοστούμι που συνδύασε με κόκκινο πουκάμισο σε κόκκινο animal print. H 80’s εμφάνιση της Kate ήταν άκρως εντυπωσιακή και μας έδωσε έμπνευση για να δημιουργήσουμε και εμείς εξίσου πετυχημένα looks. Τι συμπεράσματα βγάζουμε από το υπέροχο look της Kate;

Τόλμησε να συνδυάσεις bold αποχρώσεις μεταξύ τους.Δοκίμασε διαφορετικά animal prints από τα συνηθισμένα.Επένδυσε σε ένα καλό κοστούμι.Μην ξεχνάς τη δύναμη των αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα