Το αποκλειστικό του Πρω1νού: Στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου ο Νίκος Μουτσινάς!

Ανατροπές έφερε η μεγάλη επιτυχία της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στο Open, «Για την παρέα». Συγκεκριμένα, η εκπομπή του παρουσιαστή αντικατέστησε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Φυσικά, δεν πρόκειται για το Open, αλλά για τον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό Omega, ο οποίος αναμεταδίδει το πρόγραμμα του Ελλαδικού σταθμού. Ο εν λόγω σταθμός πέραν από τη συνεργασία του με το Open, προβάλλει

και προγράμματα του Star.

Έτσι, μέχρι πρότινος οι τηλεθεατές του Omega, παρακολουθούσαν το πρωί την εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου», ενώ στις 15:00 την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ωστόσο, η επιτυχία του Νίκου Μουτσινά, παρακίνησε τους ιθύνοντες του σταθμού να αντικαταστήσουν την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με το «Για την παρέα».

Την είδηση γνωστοποίησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από την στήλη του στο Πρω1νό, «Μέχρι να έρθει η Φαίη».

«Έχουμε μια αντικατάσταση… Μια αντικατάσταση ενός παρουσιαστή πρώτης γραμμής, από έναν άλλο παρουσιαστή πρώτης γραμμής. Και δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία… Ναι, ο Νίκος Μουτσινάς στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου. Μιλάω για τον τηλεοπτικό σταθμό Omega της Κύπρου, ο οποίος αναμεταδίδει το πρόγραμμα του Open και ενώ έπαιζε στις 15:00 η Κατερίνα Καινούργιου, αντικαταστάθηκε από την live εκπομπή του Νίκου Μουτσινάς», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αραβωνιάστηκαν! Δείτε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι

Keywords
Τυχαία Θέματα