Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η 10χρονη Αριάδνη άφησε άφωνους τους κριτές!

Αναντίρρητα η επένδυση του ΣΚΑΙ, σε ψυχαγωγικές εκπομπές και ριάλιτι του έδωσε την δυνατότητα να πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας και μάλιστα σε πολλές φορές τα προγράμματα του διεκδικούν την πρωτιά στους πίνακες της AGB.

Για ακόμα μια χρονιά οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να προβάλουν τον Ελλάδα έχεις ταλέντο, δίνοντας την δυνατότητα σε πραγματικά ταλαντούχους

ανθρώπους να κάνουν γνωστές τις ικανότητες τους, οι οποίες πολλές φορές εντυπωσιάζουν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Γιώργος Καπουτζίδης πήραν τις θέσεις τους και έχουν βάλει στόχο να βρουν το επόμενο μεγάλο ταλέντο της χώρας.

Την θέση αυτή διεκδικεί και η δεκάχρονη Αριάδνη Ρόβα, η οποία σε συνεννόηση με τους γονείς της ανέβηκε στην σκηνή του show ταλέντων και ντυμένη σαν μαύρος κύκνος παρουσίασε το με πάθος τον χορό της.

«Αριάδνη είσαι μόνο 10 χρονών και είδαμε ένα κορίτσι με μια ωριμότητα εκφραστική, με ένα κομμάτι που ήταν πολύ dark, όχι μόνο το μουσικό κομμάτι. Η χορογραφία, η διάθεση σου, η έκφραση σου, που για 10 χρονών μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Συνήθως 10 χρονών μπαλαρίνες είναι πιο ροζ, πιο ρομαντικά τα κομμάτια. Έχουν μια άλλη προσέγγιση. Η δική σου προσέγγιση και ο τρόπος που υποστηρίχθηκε, ροζ δε τη λες… καταdark. Το κορίτσι είναι goth. Δεν το έχω ξαναδει, με εντυπωσίασες» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου. Και φυσικά η μικρή Αριάδνη πέρασε στην επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο:

Δείτε ακόμη: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τι συνέβη με τον σκηνοθέτη του My Style Rocks! Ποιος ευθύνεται για την απομάκρυνση του;

Keywords
Τυχαία Θέματα