Chiara Ferragni: Ο επτά μηνών γιος της υπεβλήθει σε χειρουργική επέμβαση!

Με μια δύσκολη κατάσταση ήρθε αντιμέτωπη η γνωστή fashion blogger, Chiara Ferragni και ο σύζυγός της, Fedez. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου ο επτά μηνών γιος τους υπεβλήθη σε ένα σοβαρό χειρουργείο και ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Ο μικρός Leonchino, είχε υγρό μέσα στα αυτιά του, από τότε που γεννήθηκε και αν δεν έκανε τη συγκεκριμένη επέμβαση, κινδύνευε να χάσει την ακοή του. Για το γεγονός μας ενημέρωσε η Chiara Ferragni μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό

στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

«Σήμερα το πρωί ο μικρός μας Leo έκανε μια πολύ γρήγορη εγχείρηση στο Νοσοκομείο Παίδων, για να βάλει σωληνάκια στα αυτιά του για να αφαιρέσει υγρό, που είχε μέσα του από την ημέρα που γεννήθηκε, κάτι το οποίο θα μπορούσε να του προκαλέσει απώλεια ακοής σε βάθος χρόνου. Η εγχείρηση ήταν γρήγορη και πολύ απλή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έκανε και είναι πλέον σπίτι μαζί μας.
Το να βλέπω τόσους γονείς να γίνονται μάρτυρες σε τέτοιες εγχειρίσεις, με έκανε να κλαίω χωρίς σταματημό και να συνειδητοποιήσω πως όταν η οικογένειά μας έχει την υγεία της, δεν έχουμε κανέναν λόγο να παραπονιόμαστε. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Και το να είσαι μαμά και να βλέπεις ένα παιδί να υποφέρει αισθάνεσαι σαν να πεθαίνεις. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες, επειδή είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο τυχεροί είμαστε. Ποτέ μην θεωρείτε την υγεία σας δεδομένη», έγραψε μεταξύ άλλων, η Ιταλίδα influencer, ενώ δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 15 Οκτ, 2018 στις 9:36 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Full in love ο Χρήστος Δάντης! Αυτή είναι η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά

Keywords
Τυχαία Θέματα