Ελεονώρα Μελέτη: «Πριν έξι χρόνια ήταν αμήχανο, δεν το μοιραζόσουν γιατί σε έβλεπαν σαν κακομοίρα»

Έξι χρόνια συμπληρώθηκαν χτες (31/5) από την ημέρα που η Ελεονώρα Μελέτη προέβη σε κρυοσηντήρηση ωαρίων.

Με αφορμή αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα για την ίδια, η παρουσιάστρια του Mega προχώρησε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπική τον λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας μίλησε για την εμπειρία της και έστειλε ένα μήνυμα στις διαδικτυακές

φίλες της.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Πάγωσα τον χρόνο. Έχοντας κλείσει τα 38, κατέψυξα όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τα ωάριά μου, κάνοντας του ένα σπουδαίο δώρο. Πριν από 6 χρόνια το θέμα της κρυοσυντήρησης ήταν ακόμα λίγο… αμήχανο. Δεν το πολύ μοιραζόσουν με τρίτους γιατί οι άλλοι σε έβλεπαν λίγο ωσάν… «κακομοίρα».

Που σε έχουν πάρει τα χρόνια και δεν έχεις παιδί, που τα έχεις όλα αλλά δεν έχεις ένα σύντροφο να κανείς οικογένεια, που τι τις ήθελες τις καριέρες και τα άφησες όλα πίσω! Η φωτογραφία είναι λίγες ώρες μετά τη διαδικασία! Η ανακούφιση, η ικανοποίηση, η χαρά, η ξεγνοιασιά είναι μερικά από τα συναισθήματα που θυμάμαι να νιώθω.

Στη δεύτερη φωτογραφία, είναι η «αναμνηστική» που λένε, από τα αυγουλάκια. Στη στέλνουν με mail, κάτι σαν οικογενειακή φωτογραφία! Ακόμα δεν τα έχω χρειαστεί. Έχω χρόνο όμως να τα χρειαστώ όποτε θέλω, κ αυτά θα είναι εκεί να περιμένουν! Ποτέ δεν θα σταματήσω να φωνάζω, με τη πρώτη ευκαιρία , το σπουδαίο δώρο που έχει χαρίσει σε μας τις γυναίκες η επιστήμη.

Ένα δώρο σε όλες! Σε εκείνες που θέλουν να το καθυστερήσουν, σε εκείνες που δεν έρχεται, εκείνες που δεν μπορούν , εκείνες που αρρώστησαν, που δεν θέλουν ακόμα, που κάνουν καριέρα, που δεν έχουν σύντροφο, που δεν το αποφασίζουν, που δεν έχουν τις συνθήκες.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η εμφάνιση του μικρού Πετρή στο σπίτι της Καλλιόπης θα τα ανατρέψει όλα..

Γιώργος Μαργαρίτης: «Ο αδερφός μου πέθανε 6 ετών από την πείνα»

Μαρία Αναστασοπούλου: Έκανε πρεμιέρα με την «Αρένα» στον ANT1

Keywords
Τυχαία Θέματα