Ιωάννα Μαλέσκου: Βόλτα στη φύση με την κόρη της – Φωτογραφία

H Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με τη νεογέννητη κόρη τους και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ξεκινήσει από νωρίς τις πρώτες βόλτες μες την κόρη της, με την οποία αυτή τη φορά βρέθηκαν δίπλα στη φύση.  H ίδια έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό

στο Instagram και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με το post της.

Από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο μακριά από τα μέσα ενημέρωσης, κάνοντας ελάχιστες αναφορές και δηλώσεις για την προσωπική της ζωή.

«”Πατουσάκια… δια χειρός”. Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα.

Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι ”γιορτή”, με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου. Με αγάπη, η μαμά σου», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια για την κόρη της, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας.

Διαβάστε επίσης: 

Χάρης Ασημακόπουλος: «Τα έχουμε κάνει τα “χιλιόμετρά” μας με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Μαρία Ηλιάκη -Στέλιος Μανουσάκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι της βάφτισης της κόρης τους

Survivor All Star: «Κατέρρευσαν» οι παίκτες όταν αντίκρισαν από κοντά τους συγγενείς τους

Keywords
Τυχαία Θέματα