Χάρης Ασημακόπουλος: «Τα έχουμε κάνει τα “χιλιόμετρά” μας με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη»

Ο Χάρης Ασημακόπουλος συμμετέχει φέτος στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» Με αφορμή αυτό το επαγγελματικό του βήμα,  ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε την επαγγελματική του πορεία, τη σειρά «Maestro», καθώς και τη τηλεοπτική συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ως τηλεθεατές, σε αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Η ζωή μας μια βόλτα». Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που ήσουν μέρος μιας τόσο επιτυχημένης δουλειάς;

Ήταν

ένα πολύ προσεγμένο σίριαλ. Δεν το επέλεξα εγώ, καθώς ήμουν στα πρώτα μου βήματα, με διάλεξαν για τον ρόλο. Θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερός που ήμουν μέρος της συγκεκριμένης παραγωγής.

Θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Ναι, βέβαια. Είχαμε κάνει και μια τηλεταινία, που λεγόταν «Τρεις ευχές». Τα έχουμε κάνει τα «χιλιόμετρα» μας με τον Χριστόφοφο.

Πως σου φαίνεται που η σειρά Maestro ήταν η πρώτη ελληνική που κατάφερε να μπει στο Netflix;

Είναι πάρα πολύ σημαντικό γεγονός. πρώτα απ’ όλα γιατί το άξιζε το σίριαλ του Χριστόφορου και δεύτερον γιατί συμπαρασύρει τους παραγωγούς να κάνουν περισσότερο προσεγμένες δουλειές για να «χτυπήσουν την πόρτα» του Netflix. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα να ενταχθούν στο μέλλον και άλλες ελληνικές σειρές. Μακάρι να συμβεί.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη -Στέλιος Μανουσάκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι της βάφτισης της κόρης τους

Survivor All Star: «Κατέρρευσαν» οι παίκτες όταν αντίκρισαν από κοντά τους συγγενείς τους

12 κρίσιμα σημεία + 8 συμβουλές που πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με έναν διαζευγμένο

Keywords
Τυχαία Θέματα