Ελένη Τσολάκη: Η πρώτη επέτειος γάμου και η επιθυμία απόκτησης παιδιού!

Η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρώτη επέτειο γάμου της με τον Παύλο Πετρουλάκη.

«Μολονότι μπορεί να φαίνομαι αρκετά μοντέρνα, είμαι παραδοσιακή σε πάρα πολλά πράγματα. Έτσι μεγάλωσα και αυτή η λογική μου ταιριάζει και καλύτερα ως άνθρωπο. Σε λίγες μέρες κλείνουμε με τον Παύλο ένα χρόνο παντρεμένοι. Στην δική μου την ζωή, ο γάμος δεν άλλαξε κάτι. Η καθημερινότητα μας εξακολουθεί να έχει

έντονους ρυθμούς. Τόσο ο Παύλος, όσο και εγώ, εργαζόμαστε πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να έχουμε χρόνο για εμάς τα βράδια και τα σαββατοκύριακα. Το ζητούμενο, όμως, είναι ένα: Όσο δύσκολη, ζόρικη, κουραστική να είναι η μέρα σου, στο τέλος της να θέλεις να γυρίσεις σπίτι, στον άνθρωπό σου που θα αισθανθείς ασφάλεια και αγάπη.», εξομολογήθηκε. Να σας θυμίσουμε πως οι δύο τους παντρεύτηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου το 2017.

Η Ελένη αναφερόμενη στη μητρότητα, εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μητέρα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή: «Θαυμάζω τις γυναίκες που αποφασίζουν να συνδυάσουν την καριέρα τους, όποια κι αν είναι αυτή, με τη μητρότητα. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα ήθελα να είμαι και εγώ μια τέτοια γυναίκα. Φυσικά και θέλουμε να κάνουμε παιδιά με τον Παύλο. Μακάρι να τα φέρει έτσι ο Θεός και η ζωή και να γίνουμε γονείς. Όλα γίνονται όταν έρθει η στιγμή τους και αισθάνομαι πως όταν έρθει και η δική μας κατάλληλη στιγμή, θα έρθει και αυτό».

Διαβάστε ακόμη:

Happy Day: Πρεμιέρα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με νέο σκηνικό και ανανεωμένη ομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα