Προβλέψεις Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είδατε που σας είχαμε πει ότι έπρεπε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό και τον σύντροφό σας για να αναθερμάνετε τη σχέση σας; Το κάνατε και περάσετε το ωραιότερο Σαββατοκύριακο. Μην βάζετε την προσωπική σας ζωή σε δεύτερη μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Νέα εβδομάδα, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του, αλλά φροντίστε όλα τα θέματα που σας απασχολούν, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)
Αν είστε δεσμευμένες ζείτε ένα δεύτερο έρωτα με τον σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτες είστε στο πικ της γοητείας σας και πολλοί σας διεκδικούν. Σε ποιον από αυτούς θα ενδώσετε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην φοβάσαι να χάσεις. Το ξέρεις πως και από τις ήττες μας στη ζωή παίρνουμε μαθήματα που μας κάνουν καλύτερες και πιο δυνατές. Αυτή η πρόταση πρέπει να γίνει το μότο σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αντί να στενοχωριέστε για μια φιλία που χάλασε και να νιώθετε προδομένη, βγείτε, διασκεδάστε και κάντε νέες γνωριμίες – κάποιες από αυτές υπάρχει περίπτωση να σας συνοδεύουν σε όλη σας τη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αυτό το διάστημα είστε σε σκέψεις για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε από εδώ και εμπρός. Μην αγχώνεστε, εσείς μόνο ξέρετε ποιοι είναι το καλό σας!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σταματήστε να μεγαλοποιείτε κάποια πράγματα χωρίς λόγο και να βγάζετε λάθος συμπεράσματα. Δείτε τα όλα ήρεμα και λογικά και θα καταλάβετε πόση σημασία έχουν για σας ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ένας συνάδελφός σας αρχίζει να σας βλέπει ερωτικά και να σας διεκδικεί. Αυτό φυσικά δεν σας αφήνει καθόλου ασυγκίνητη. Το αν θα ενδώσετε, είναι δικό σας θέμα. Σκεφτείτε μόνο αν θέλετε να μπλέξετε τη δουλειά με τα προσωπικά σας ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν και τα προβλήματα που είχατε να λύσετε το προηγούμενο διάστημα ήταν πολλά και σοβαρά, η καινούργια εβδομάδα σας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και τη σιγουριά πως όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Tα πράγματα στα επαγγελματικά σας είναι απλά. Έχετε δυο προτάσεις και πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά σε ποια θα πείτε το ναι και σε ποια το όχι σας. Μην καθυστερείτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η εβδομάδα που μόλις ξεκινά θα είναι γεμάτη ραντεβού, συναντήσεις, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Αν τα βρείτε σκούρα ζητήστε τη βοήθεια ενός πολύ καλού σας φίλου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μέχρι λίγο καιρό πριν το τοπίο στα επαγγελματικά σας ήταν θολό και δεν ξέρατε τι ακριβώς έπρεπε να κάνετε για να προχωρήσετε. Τώρα όμως τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα