Τί προβλέπουν τα ζώδια από 10-17/9/2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Με τον Άρη να περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 τα βλέμματα στρέφονται σε στόχους και φιλοδοξίες, φιλικές σχέσεις, συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις. Είναι γεγονός ότι ζητήματα που προέκυψαν το καλοκαίρι, με τον Άρη ανάδρομο, πιθανά να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και να σου δοθεί η ευκαιρία να

τα δρομολογήσεις. Η επαναστατική σου διάθεση είναι ξεκάθαρη, όπως και η επιθυμία να εκδηλωθείς μέσα από τις ιδεολογικές και πρωτοποριακές σου δραστηριότητες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η απολυτότητα στις απόψεις, αλλά και η απαξιωτική διάθεση προς οτιδήποτε θεωρείς ότι δεν αξίζει την προσοχή σου ή δεν συμμερίζεται τα πιστεύω σου.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά έσοδα, λόγω της σκληρής προσπάθειας που καταβάλλεις στην καριέρα σου. Εντάσεις, ανατροπές και συγκρούσεις με το ταίρι σου μπορούν να καμφθούν, καθώς η διάθεση για ασφάλεια παίζει σημαντικότατο ρόλο. Ξαφνικές αποφάσεις σε σχέση με την προσωπική σου ζωή που θα αλλάξουν το status σου σε ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο είναι πιθανές.

Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις στις 13.09 με τον Ερμή στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε βάλει σε συζητήσεις χωρίς ρεαλιστικές προδιαγραφές στην δουλειά σου. Υποσχέσεις και μεγάλα λόγια χωρίς αντίκρισμα είναι πολύ πιθανά είτε να ειπωθούν από άλλους, είτε από εσένα και να δημιουργήσουν προσδοκίες φανταστικές. Είναι προτιμότερο τη συγκεκριμένη μέρα να αποφύγεις όποια σημαντική επαγγελματική συζήτηση.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να «εκμεταλλευτείς» συναναστρεφόμενος πρόσωπα με κοινά πνευματικά και διερευνητικά, σε ψυχολογικό επίπεδο, ενδιαφέροντα. Μπορείς να περάσεις μοναδικά ανταλλάσσοντας γνώσεις και απόψεις, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην καθημερινότητα και να ισορροπήσεις μέσα σου ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούσαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09, κάτι που επηρεάζει άμεσα τον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμος για περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, όμως είναι βέβαιο ότι με υπευθυνότητα και μεθοδική προσπάθεια θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις. Καλό είναι είσαι προσεκτικός γιατί το άγχος και ο εκνευρισμός λόγω φόρτου, είναι αυτός που μπορεί να σε οδηγήσει στην απολυτότητα και τις συγκρούσεις. Ζητήματα επαγγελματικά που μπορεί το καλοκαίρι να μην προχώρησαν, είναι πιθανό να επανέλθουν και να έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις την ευκαιρία αυτή θετικά.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να σηματοδοτήσει για εσένα σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικής ζωής, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα μπουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, δημιουργώντας ευνοϊκές συνεργασίες αλλά και ερωτικές σχέσεις που θα λειτουργήσουν καταλυτικά για την προσωπική σου πορεία.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει μεγάλα λόγια και υποσχέσεις είτε από εσένα, είτε από τους άλλους στην ερωτική σου ζωή. Καλό είναι να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου ή με μία νέα γνωριμία γιατί το πιθανότερο είναι να ειπωθούν λόγια που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή υποσχέσεις που δεν θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Είναι ιδανική μέρα να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία αστρολογική συγκυρία εξαιρετικά ευνοϊκή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να πραγματοποιήσεις εκ βαθέων συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε γεμίσουν χαρά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφραστούν έντονα και κρυφά συναισθήματα, δίνοντας ώθηση και νέα πνοή στην σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 ανεβάζοντας την αισιοδοξία σου, την διάθεση για ταξίδια και πνευματικές αναζητήσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν σου αφήνει περιθώρια συγκέντρωσης σε καθημερινές υποχρεώσεις, αφού το μυαλό σου είναι στη διασκέδαση, στο φλερτ, στα ταξίδια. Ζητήματα που προέκυψαν το καλοκαίρι και βρήκαν εμπόδια δείχνουν να ξεκολλούν. Είναι σημαντικό όμως να προσέξεις, γιατί μπορεί να γίνεις αμελής και να υποπέσεις σε λάθη σε υποχρεώσεις καθημερινές που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το κέφι και το χιούμορ σου αποτελούν πόλο έλξης για την παρέα, καλό είναι όμως να αποφύγεις τον φανατισμό και τον δογματισμό στις απόψεις σου.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει ανατροπές στην καθημερινότητα, καθώς ζητήματα από το παρελθόν ανασύρονται. Είναι γεγονός ότι παρ’ όλους τις αιφνιδιασμούς, μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι προκύψει μοναδικά και να υπάρξει κέρδος σε οικονομικό επίπεδο, αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο ξεκαθαρίζοντας ζητήματα που μπορεί να σε βαραίνουν.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι μία συνθήκη αποτρεπτική για σημαντικές συζητήσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η τάση υπερβολής και αυταπάτης που μπορεί να διακρίνει εσένα και τους άλλους πιθανά να οδηγήσει σε δεσμεύσεις μη εφικτές ή ανειλικρίνεια. Προσπάθησε να δώσεις χρόνο σε οικεία πρόσωπα και να μην επιχειρήσεις σημαντικές συζητήσεις στο επαγγελματικό πεδίο τη συγκεκριμένη μέρα.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σου δίνεται μία σημαντική ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα αλλά και συναισθήματα σε οικογενειακό επίπεδο, αφού έχεις την διάθεση να εκφράσεις αυτά που νιώθεις, να καταλάβεις τους άλλους, να αντιμετωπίσεις καταστάσεις άμεσα και αποτελεσματικά που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 ανεβάζοντας την ψυχολογική ένταση, τους φόβους και τις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις βαθιά μέσα σου. Η νευρικότητα και η καχυποψία είναι διάχυτες και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ελέγξεις αυτό το ψυχικό δυναμικό, για να μην υπάρξουν καταλυτικές συγκρούσεις με το ταίρι σου, αφού κυρίως οι ανασφάλειές σου εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή. Έξοδα αιφνιδιαστικά μπορεί να υπάρξουν, όπως και σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικές συμφωνίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς λόγω του έντονου ένστικτου που σε διακρίνει. Ζητήματα που σε απασχόλησαν το καλοκαίρι πιθανά να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον έρωτα αλλά και που θα νιώσεις μαζί τους ασφάλεια και σταθερότητα, δίνοντάς σου έτσι την ευκαιρία να πάρεις σοβαρές και γενναίες αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Συνεργασίες σημαντικές σε ότι αφορά δημιουργικές σου δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να αποδειχθούν κομβικές για εσένα.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις που το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε υπερβολές και αυταπάτες τόσο από την πλευρά σου, όσο και από την πλευρά των άλλων. Συνεργασίες για εμπορικά ζητήματα ή επικοινωνιακές υπηρεσίες μπορεί να φαίνονται ιδανικές αλλά το πιθανότερο είναι να ωραιοποιείς την κατάσταση. Άφησε τον χρόνο να περάσει.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις ειλικρινείς συζητήσεις, εκφράζοντας έντονα και εκ βάθους συναισθήματα σε κοντινά σου πρόσωπα. Γρήγορη σκέψη και διαισθητικότητα βοηθούν σημαντικά στο να περάσεις όμορφα και να βάλεις σε νέες βάσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 αυξάνοντας την ένταση και την ανταγωνιστική διάθεση των άλλων απέναντί σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι εξαιρετική συνθήκη για να δραστηριοποιηθείς σε νέες συνεργασίες και να φλερτάρεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και επιθυμείς να συναναστρέφεσαι πρόσωπα που αναγνωρίζουν αυτά που μπορείς να δώσεις. Πρόσεχε μόνο γιατί η τάση να επικεντρώνεσαι στο εγώ σου μπορεί να εξεγείρει έντονες αντιδράσεις και να συγκρουσθείς έντονα με σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Ζητήματα που σε απασχόλησαν το καλοκαίρι επανέρχονται, μαζί επανέρχεται και η διάθεση για αντιπαραθέσεις.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει ανατροπές σε οικογενειακό επίπεδο, που αν λειτουργήσεις με υπομονή θα σου προσδώσουν σημαντικά οφέλη. Είναι γεγονός ότι ξεκαθαρίζεις και καθημερινά ζητήματα και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις μία δική σου προσπάθεια, βάζοντας βάσεις για ένα νέο εργασιακό πεδίο δράσης.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και συζητήσεις που μπορεί να συμμετέχεις σε σχέση με αυτά. Είναι γεγονός ότι η κατάσταση δεν θα είναι ξεκάθαρη, τα λόγια θα είναι πολλά και αυτό μπορεί να οδηγήσει, είτε εσένα είτε τους άλλους, σε υποσχέσεις που δεν είναι εφικτές ή σε λόγια που δεν θα είναι ειλικρινή. Καλό είναι να αποφύγεις να δεσμευτείς σε οικονομικές συμφωνίες.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την γρήγορη σκέψη και την αποφασιστικότητα, την διεισδυτικότητα που είναι απαραίτητη για εσένα, ώστε να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα ή σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες και ανασφάλειες. Είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείς άμεσα αυτό που είναι καλύτερο για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 ανεβάζοντας τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου. Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμά σου θα είναι φορτωμένο και η τάση που έχεις να είσαι τελειομανής πιθανά να σε οδηγήσει στο να αγχωθείς, να εκνευριστείς, να γκρινιάξεις και να επικρίνεις πρόσωπα που «συμμετέχουν» στην καθημερινότητά σου. Είναι εξαιρετική στιγμή να βάλεις γυμναστική ή σπορ στη ζωή σου, καθώς θα βοηθήσει να εκτονώσεις το στρες και να έχεις ενέργεια. Ζητήματα που σε απασχόλησαν μέσα στο καλοκαίρι δεν αποκλείεται α επανέλθουν και να ξεκολλήσουν από κάθε εμπόδιο.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την κοινωνική και ερωτική σου ζωή. Πρόσωπα που μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου δείχνουν να έχουν την δυνατότητα να σου δώσουν σταθερότητα και ασφάλεια στο ερωτικό πεδίο, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να ξεκαθαρίσεις την προσωπική σου ζωή και τις ανάγκες σου.

Στις 13.09 ο Ερμής στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν λειτουργεί βοηθητικά σε συζητήσεις με το ταίρι, με μία νέα γνωριμία, με τους συνεργάτες σου. Είναι γεγονός ότι δείχνεις να ωραιοποιείς την κατάσταση και δεν θα είναι δύσκολο να πιστέψεις λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πραγματικότητα. Η πιθανότητα να μην είσαι ειλικρινής ή να μην είναι οι άλλοι ειλικρινείς μαζί σου είναι υπαρκτές, γι’ αυτό άσε τη μέρα να περάσει και μην προβείς σε σημαντικές και δεσμευτικές συζητήσεις που στο τέλος δεν θα αποδώσουν.

Στις 16.09 ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία αστρολογική συνθήκη που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Η ειλικρίνεια, η διάθεση για εκ βαθέων έκφραση των συναισθημάτων μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσουν και σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές που θα σε γεμίσουν αποφασιστικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και σε δραστηριοποιεί έντονα τόσο σε επίπεδο καλλιτεχνικών και δημιουργικών ενδιαφερόντων που μπορεί να έχεις, όσο και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς η ανάγκη να φλερτάρεις και να ερωτοτροπήσεις είναι διαρκής και έντονη. Ζητήματα που το καλοκαίρι, όταν ήταν ανάδρομος, μπορεί να μην ευδοκίμησαν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και είναι τώρα η ευκαιρία σου να αξιοποιήσεις τις καταστάσεις και να δρομολογήσεις τις εξελίξεις με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Πρόσεχε τις υπερβολές και την έντονη τάση αυτοπροβολής που το πιθανότερο είναι να δημιουργήσουν κόντρες και δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα έχουν σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι πιθανά κληρονομικά ζητήματα ή οικονομικές υποθέσεις οικογενειακών επιχειρήσεων να σου αποφέρουν ξαφνικά κέρδη. Ο τρόπος σκέψης σου είναι μεθοδικός και πρακτικός πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα, λειτουργώντας θετικά στην εξέλιξή τους.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε συζητήσεις για ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν, να έχεις όμως κατά νου ότι ωραιοποιείς έντονα πρόσωπα και καταστάσεις, δεν βλέπεις με αντικειμενικότητα την όποια κατάσταση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές. Προσοχή επίσης σε εργασιακό επίπεδο, γιατί μπορεί να δώσεις ή να ακούσεις υποσχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικές.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και είναι χρυσή ευκαιρία να εκφράσεις εκ βαθέων συναισθήματα, τραύματα και ζητήματα που σε απασχολούν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά. Μπορείς να κλείσεις με αποφασιστικότητα και να δείξεις ψυχικό σθένος, αφήνοντας πίσω ότι σε πονάει και σε ταλανίζει καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα σε οικογενειακό επίπεδο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Ο θυμός και η καταπιεσμένη οργή που νιώθεις δεν αργούν να έρθουν στην επιφάνεια, καλά θα κάνεις όμως να προσπαθήσεις να περιορίσεις αυτά σου τα συναισθήματα στο μέτρο του δυνατού, διαφορετικά οι εκρήξεις θα προκαλέσουν έντονες προστριβές και οι καυγάδες στην οικογένεια δεν θα λείψουν. Ζητήματα οικογενειακά που το καλοκαίρι δεν μπόρεσαν να δρομολογηθούν δείχνουν να κυλούν με μεγαλύτερη ευκολία, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην διάθεσή σας και στο γενικότερο κλίμα στο σπίτι.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ξαφνιάσουν, όμως θα σου δώσουν την δυνατότητα να κάνεις σημαντικά βήματα με θετικές εξελίξεις. Η συναισθηματική σου σταθερότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να θολώσει το τοπίο γύρω από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, τις φιλικές σου σχέσεις. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις την συγκεκριμένη μέρα, καθώς η διάθεση για ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσει σε λόγια και υποσχέσεις, είτε από εσένα, είτε από τους άλλους, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με σχέδιά σου δεν θα πρέπει να συζητηθούν κάτω από το συγκεκριμένο πλαίσιο.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις όμορφο κλίμα στις συζητήσεις σου, να έχεις την διάθεση να είσαι ειλικρινής και να εκφράσεις χωρίς φόβο βαθιά συναισθήματα και φόβους που κρύβεις μέσα σου. Η γρήγορη αντίληψη και η διαίσθηση θα σε βοηθήσουν καθοριστικά στις συζητήσεις αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και γεμίζεις ενέργεια, αλλά και νευρικότητα. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να δράσεις σε ότι αφορά ταξίδια κοντινά αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις μόνο ένα πράγμα και ότι βαριέσαι εύκολα σε χαρακτηρίζει. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μόνο εκτονώνοντας ενέργεια μπορείς να αποφύγεις. Ζητήματα εμπορικά ή σε σχέση με την επικοινωνία που σε απασχόλησαν το καλοκαίρι δείχνουν να δρομολογούνται πια με μεγαλύτερη ευκολία, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά για την διάθεση σου. Εκδρομές που θα σε ανανεώσουν ανεβάζουν την διάθεσή σου.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει ξαφνικά πρόσωπα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο. Είναι ξεκάθαρο ότι νιώθεις σίγουρος για ότι νιώθεις και δεν θα διστάσεις να το εκφράσεις. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που ανακύπτουν μπορούν να λυθούν με θετικό τρόπο.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δημιουργεί εικόνες σε σχέση με την καριέρα και την οικογένεια που πιθανά να μην είναι ρεαλιστικές. Πρόσωπα και καταστάσεις ωραιοποιούνται, ζητήματα επαγγελματικά που μπορεί να συζητηθούν δείχνουν να μην έχουν ρεαλιστική βάση, να υπάρχει πιθανά ανειλικρίνεια από εσένα ή από τους άλλους, να υπάρχουν εκατέρωθεν υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να σε απογοητεύσει.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σου δίνει μεθοδικότητα, γρήγορη αντίληψη και αποφασιστικότητα, ένστικτο και διεισδυτικότητα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Είναι χρυσή ευκαιρία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Το ευχάριστο κλίμα που δημιουργείς συμβάλει σημαντικά στις πιθανές θετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και είναι γεγονός ότι στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Έξοδα ή εκκρεμότητες που δεν κατάφερες να δρομολογήσεις το καλοκαίρι έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και είναι σημαντικό να κάνεις τώρα κινήσεις για να τα διευθετήσεις. Έκτακτα έξοδα μπαίνουν στο πρόγραμμα. Η διάθεσή σου κυμαίνεται μεταξύ της απόλυτης σπατάλης και της απόλυτης συντήρησης, κάτι που καλό είναι να ισορροπήσεις για να μην προκαλέσεις τριγμούς στις σχέσεις σου, λόγω προσωπικών οικονομικών ανασφαλειών. Προσπάθησε να μην εξαρτάται η διάθεσή σου από τα εισοδήματά σου.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στο ζώδιό σου (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει ευχάριστες ξαφνικές εξελίξεις σε ότι αφορά τους στόχους σου και την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται φιλικά σου πρόσωπα να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους, κάτι που θα σε ξαφνιάσει, όμως θα παίξει σημαντικότατο ρόλο στο να θέσεις σταθερές βάσεις σε μία νέα προσωπική πορεία που αρχίζει.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θολώνει το κλίμα σε συζητήσεις που μπορεί να έχεις για ζητήματα σπουδών, ταξιδιών ή νομικά θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων είναι διάχυτη, οι υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις ή να σου δώσουν το πιθανότερο είναι να μην είναι ρεαλιστικές, κάτι που θα οδηγήσει πιθανά σε απογοήτευση. Το καλύτερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες κοινών πνευματικών ενδιαφερόντων, κάτι που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τους ορίζοντες σου.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς, καθώς έχεις γρήγορη σκέψη, έντονο ένστικτο και διάθεση να εκφράσεις έντονα και βαθιά συναισθήματα. Μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές συζητώντας για νέους πνευματικούς δρόμους, μην χάσεις την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο Άρης περνάει και πάλι στο ζώδιό σου στις 11.09, βγάζοντάς σε από μία μικρή περίοδο εσωστρέφειας και σε επαναφέρει στην δράση σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι δεδομένο ότι προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, με εσένα να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Ζητήματα που μπορεί να σε απασχόλησαν το καλοκαίρι αλλά να μην ευδοκίμησαν μπορούν τώρα να προχωρήσουν με γρηγορότερους ρυθμούς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο παρορμητισμός και οι έντονα εγωιστικές σου τάσεις που πιθανά να προκαλέσουν διενέξεις σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να εκτονώσεις την ενέργειά σου και σε σωματική άσκηση, φέρνοντας έτσι ηρεμία και ισορροπία μέσα σου.

Η διευκολυμένη αντίθεση στις 12.09 που σχηματίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω (όψη αντίθεσης με Ουρανό και εξαγώνου με Κρόνο) μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα, την ανάγκη να προβληθείς μέσα από την καριέρα σου, την ανάγκη για προσωπική εξέλιξη σε ότι αφορά το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Πρόσωπα που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν πιθανά να παίξουν σημαντικό ρόλο, πρόσεχε μόνο μην κολλήσεις σε ζητήματα του παρελθόντος, φόβους και ανασφάλειες.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δε θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε ότι αφορά συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα ή επιχειρηματικές συμφωνίες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που θα εξελιχθούν απογοητευτικά. Θυμήσου ότι μπορεί είτε εσύ, είτε οι άλλοι να προβείτε σε δηλώσεις, υποσχέσεις, μεγάλα λόγια που δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση.

Στις 16.09 ο Ερμής στην Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Σκορπιό και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία αστρολογική συγκυρία που σε βοηθά να «χρησιμοποιήσεις» το ένστικτό σου και να προωθήσεις ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομιές. Το θετικό κλίμα που μπορεί να υπάρξει λειτουργεί ευεργετικά.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κινείται σε δύο παράλληλες πορείες, τις οποίες όμως θα πρέπει να αναγνωρίσεις. Η μία πορεία αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μία νέα είσοδο ή εξέλιξη που μοιάζει να σε έχει γεμίσει με όνειρα και σχέδια. Είναι πιθανό να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου, να βουτάς σε μία ουτοπική διάσταση της ζωής σου, να επιλέγεις να κάνεις όνειρα τα οποία βέβαια μπορεί να μην έχουν και απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό όμως μοιάζει να μη σε ενοχλεί και πάρα πολύ, να μην αποτελεί μία παράμετρο που σε προβληματίζει, αφού ανήκεις σε εκείνα τα άτομα που επιλέγουν να διαμορφώσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τη φαντασία τους. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν κάποιες κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και μπορεί να σε επηρεάσουν άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα και καλό θα ήταν να τις ελέγξεις.

Φρόντισε λοιπόν την υγεία σου και πάψε να την παραμελείς. Αποφάσισε να ρίξεις φως σε σκοτεινά κομμάτια της δουλειάς σου και μην εμπιστεύεσαι απλά το χρόνο ή τους άλλους. Και τέλος, μάθε να ακούς το ένστικτο σου γιατί είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια σου, για να επιλέγεις να το αποκοιμίσεις και κλείσεις στην πιο σκοτεινή ντουλάπα της ψυχής σου.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 10-17/9/2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, καλοκαιρι, status, αρης, επηρεάζει, σημαίνει, νέα, φλερτ, βασεις, ειλικρίνεια, συγκεκριμένο, εκκρεμότητες, δραση, φως, κινηση στους δρομους, μετρο, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, αφροδιτη, δανεια, δουλεια, εικονες, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πλαισιο, προγραμμα, σθενος, υγεια, φλερτ, φως, χρυση ευκαιρια, ωθηση, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, απλα, γεγονοτα, γεγονος, γινονται, γνωριμια, δεδομενο, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δηλωσεις, δικη, δοθει, δυναμικο, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρίνεια, ειλικρινης, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εκφραση, ελξης, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, υπηρεσιες, υπομονη, ηρεμια, θετικο, θυμησου, θυμος, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κλιμα, λαθη, λογια, μαζι σου, μπορεις, μυαλο, μυστικα, οικογενεια, πεδιο, περιβαλλον, πνοη, ποναει, ρολο, σιγουρος, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συζητηση, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, ταση, φαντασια, φαινονται, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χρυση, χαρα, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, ειλικρινεις, εκδρομες, γνωσεις, κρυφα, μοιαζει, νιωθεις, οργη, σημαίνει, status, θεματα, θεσεις, θετικα, χερια
Τυχαία Θέματα