Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Νοσταλγεί τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο – Αυτή ήταν η αγαπημένη της συνήθεια

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποτελεί μία από τις παίκτριες που συμμετείχαν στον φετινό κύκλο του Survivor. Η επιχειρηματίας ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο και έζησε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, απολαμβάνοντας τις όμορφες στιγμές, παρά τις αντίξοες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε να εντυπωσιάσει με τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τις αθλητικές ικανότητές της, αποτελώντας έτσι μία από τις καλύτερες παίκτριες. Η ίδια παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για

περίπου 4 μήνες.

Τι κι αν το Survivor έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχουν στιγμές που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναπολεί τις ημέρες της στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη φορά, η πρώην Survivor θυμήθηκε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της το ηλιοβασίλεμα που αγνάντευε κάθε απόγευμα. «Σε όποια παραλία του κόσμου και να πάω πια, όλα θυμίζουν εσένα… Αυτή την ώρα. Ο αποχαιρετισμός της ημέρας, η διαχείριση των νικών – ηττών… Τα πάντα όλα», σημείωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Βασίλειος Κωστέτσος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας

 Μαντώ Γαστεράτου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με την νεογέννητη κόρη της -Ο λόγος που νιώθει άγχος

 Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος στην κόρη της -«Έκανα μετά από πίεση ένα τεστ εγκυμοσύνης»

Keywords
Τυχαία Θέματα