Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχει κάνει ήδη τη συμφωνία του για του χρόνου»

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί στα δημοσιογραφικά γραφεία το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Αυτή τη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια «κυνήγησε» έντονα τον ραδιοφωνικό παραγωγό προκειμένου να «κλείσουν» τη συνεργασία τους για τη μεσημεριανή εκπομπή, μιας και στο παρελθόν, όταν τον προσέγγιζε, εκείνος βρισκόταν σε κάποια άλλη τηλεοπτική στέγη.

Ωστόσο,

πριν από λίγους μήνες η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου πέρασε κρίση, με εκείνον να απουσιάζει για μέρες από το πάνελ της εκπομπής και να βγαίνει για 5 λεπτά στον αέρα στο πλαίσιο της στήλης του.

Η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους λύθηκε, καθώς η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο πάρτι γενεθλίων του, σε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της. Πλέον, οι δυο τους έχουν άριστη σχέση, αφού πέρα από συνεργάτες είναι και φίλοι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 17/2, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη. Τότε, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα, ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει συμφωνήσει να βρίσκεται και του χρόνου στο πλευρό της.

«Συγγνώμη αλλά για του χρόνου, έχει κάνει ήδη τη συμφωνία του. Για του παραχρόνου να τα σκέφτεται, να παίρνει ιδέες και να τα προτείνει», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

 My Style Rocks: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα παίκτρια

 Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σπάνια αναφορά στην σύντροφό του -«Είμαι πολύ ευτυχισμένος»

 Βίκυ Καγιά: Απαντά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή

Keywords
Τυχαία Θέματα