Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη εξέλιξη στο στιλ και την εικόνα της μέσα στα χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε μετά από 30 χρόνια πορείας στην ελληνική τηλεόραση να αποχωρήσει και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην προσωπική της ζωή. Η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει μέσα από έναν άλλο ρόλο αλλά το συγκεκριμένο κεφάλαιο για εκείνη έκλεισε και πλέον προχωράει μπροστά σε μια νέα

σελίδα της ζωής της.

Το στιλ της παρουσιάστριας άλλαξε πολύ μέσα στα χρόνια. Ωστόσο η ίδια παρέμεινε μια γυναίκα που νοιάζεται για την εμφάνισή της, που αγαπάει τα ωραία φορέματα και το κομψό ντύσιμο.

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας της η εμφάνισή της ήταν σίγουρα πιο σέξι. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 1991 και ήταν αρκετά μελαχρινή.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν η παρουσιάστρια άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της. Στον Πρωινό Καφέ την είδαμε με διάφορα looks, όπως crop πουκάμισα και παντελόνες, μίνι φορέματα, κοστούμια αλλά και σέξι φούστες.

Η ίδια προτιμούσε τότε το πιο έντονο μακιγιάζ. Άλλωστε η μόδα ήταν διαφορετική εκείνα τα χρόνια και η Ελένη πάντα προσπαθούσε να ακολουθεί τις τάσεις.

Στη βάφτιση της κόρης της, Λάουρας, η Ελένη φόρεσε ένα εντυπωσιακό σατέν φόρεμα σε απόχρωση του ροζ με έντονο μπούστο και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν η Ελένη έδειχνε την αδυναμία της σε ένα συγκεκριμένο στιλ ρούχων. Τα σέξι μίνι αντικαταστήθηκαν σιγά σιγά με μίντι στενά φορέματα και μάξι αέρινα φορέματα που τα τελευταία χρόνια ήταν οι πιο αγαπημένες της επιλογές.

Στην τηλεόραση η Ελένη είχε πάντα διαφορετικό στιλ από αυτό που επέλεγε για την προσωπική της ζωή. Όταν  βγαίνει για ψώνια με τις κόρες της ή όταν βρίσκεται σε διακοπές η ίδια προτιμάει το πιο απλό και casual ντύσιμο. Στις επίσημες εμφανίσεις της όμως, αλλά και στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις η ίδια επιλέγει πιο εντυπωσιακά looks.

Tα φλατ πέδιλα, τα sneakers και οι γαλότσες είναι 3 είδη παπουτσιών που λατρεύει για τις καθημερινές της εμφανίσεις εκτός τηλεόρασης.

Το μακιγιάζ της είναι επίσης πιο απλό όταν δεν βρίσκεται μπροστά στις κάμερες και πολλές φορές έχει εμφανιστεί ακόμα και εντελώς άβαφη.

Η ίδια πάντα είχε μια αδυναμία στα πιο έντονα χρώματα αλλά και στο μαύρο χρώμα που επιλέγει συχνά σε πιο επίσημα events. Το ροζ και το φούξια είναι χρώματα που έχει φορέσει πολλές φορές εντός και εκτός τηλεόρασης και αποτελούν αγαπημένες της επιλογές.

 

Διαβάστε ακόμα: H Chiara Ferragni υιοθετεί στην τελευταία της εμφάνιση 4 δημοφιλείς τάσεις του Καλοκαιριού!

Τα summer outfits που θα φορέσεις στην παραλία και στα party του Καλοκαιριού (VIDEO)

Τα μάξι φλοράλ φορέματα που έχουν ερωτευτεί οι top influencers!

Keywords
Τυχαία Θέματα