Αυλαία έριξε το “Καλημέρα Ελλάδα”: Το “αντίο” του Γιώργου Παπαδάκη και η αποχώρηση της Αλεξάνδρας Καϋμένου

Αυλαία έριξε το “Καλημέρα Ελλάδα” και ο Γιώργος Παπαδάκης πριν ευχηθεί “καλό καλοκαίρι” στους τηλεθεατές, αποχαιρέτησε την Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία αποχωρεί από την εκπομπή.

“Η Αλεξάνδρα Καϋμένου δεν θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά!”, είπε ο παρουσιαστής και η συνεργάτιδα του συμπλήρωσε συγκινημένη: “Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι με φουρτούνες αλλά και με μπουνάτσα, με πολύ ωραίες στιγμές, με χαρές, με λύπες. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το χέρι σου και με πήρες δίπλα σου. Σε ευχαριστώ για όλα”.

Μάλιστα,

ο Γιώργος Παπαδάκης κάνοντας χιούμορ, ανέφερε: “Σου εύχομαι στα επόμενα βήματά σου τα επαγγελματικά και τα προσωπικά, να ξέρεις θα έχεις έναν δεύτερο μπαμπά. Εκεί που θα έρθει, θα έρθει ένα υπέροχο παιδί, Να την προσέχετε γιατί θα έχετε να κάνετε μαζί μου. Όσο για κάποιον, αν ποτέ σκεφτεί ότι θα πρέπει να ζητήσει το χέρι της, να ξέρεις ότι έχω πάρα πολύ βαρύ χέρι”!

Ο παρουσιαστής αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές, τόνισε: “Θα πω κάτι που μπορεί να θεωρηθεί και απρέπεια. Δε θα αλλάξουμε τίποτα την επόμενη χρονιά”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου-Στις ΗΠΑ η Τζένη Μπαλατσινού  

Η διαφορετική έναρξη στο “Πρω1νό” για την τελευταία εκπομπή της σεζόν-Το καλοκαιρινό σκηνικό που στήθηκε!  

Νίκος Ψαρράς: Αποκάλυψε εάν θα τον δούμε και την επόμενη σεζόν στις “Άγριες Μέλισσες”!  

Keywords
Τυχαία Θέματα