Πώς θα πετύχεις το τέλειο wet look αυτό το καλοκαίρι

13:20 3/7/2020 - Πηγή: InStyle

Το καλοκαίρι όλα μοιάζουν καλύτερα. Η διάθεση μας είναι ανεβασμένη, οι βόλτες στην πόλη αποκτούν ξανά νόημα και η διοργάνωση των διακοπών είναι μία πολύ fun διαδικασία. Φυσικά και εμείς νιώθουμε στα καλύτερα μας. Μία από τις περιπτώσεις που νιώθουμε πολύ όμορφες είναι ακριβώς μετά τις βουτιές μας στη θάλασσα και το τέλειο wet look που δημιουργείτε στα μαλλιά μας.

Ευτυχώς για όλες μας μπορούμε να πετύχουμε εύκολα και μόνες μας ένα wet look για τις καλοκαιρινές

μας εμφανίσεις και χωρίς να χρειαστεί -δυστυχώς – να βουτήξουμε στη θάλασσα. Αρκεί να προμηθευτούμε τα κατάλληλα προϊόντα και να ακολουθήσουμε τα παρακάτω tips.

Βήμα 1

Για να πετύχεις το τέλειο wet look θα πρέπει να το κάνεις αμέσως μόλις λούσεις τα μαλλιά σου και όσο αυτά είναι νωπά και δεν έχουν στεγνώσει τελείως. Στη συνέχεια άπλωσε στα μαλλιά σου με τα δάχτυλα τζελ, πηγαίνοντας τα μαλλιά σου προς τα πίσω και προσπάθησε να τους δώσεις το σχήμα που θέλεις. Για αυτή τη διαδικασία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια βούρτσα.

Βήμα 2

Αφού έχεις δώσει το σχήμα που θέλεις στα μαλλιά σου, θα πρέπει να σιγουρευτείς πως θα σταθεροποιηθούν. Ακριβώς για αυτό τον λόγο θα χρειαστείς μία λακ. Ψέκασε αρκετή ποσότητα στα μαλλιά σου και συγκεκριμένα στις φύτρες ή σε μικρές τούφες που μπορεί να πετάνε.

Κάπως έτσι θα πετύχεις το ιδανικό summer look στα μαλλιά σου και μάλιστα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και είναι σίγουρο πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Instafeed

Keywords
Τυχαία Θέματα