Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η αλλαγή που θέλει να κάνει στην εκπομπή της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Με αλλαγές φαίνεται ότι θα επιστρέψει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στους δέκτες μας η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή της στο Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ελένη Μενεγάκη θέλει να εντάξει του χρόνου στο πάνελ της έναν δημοσιογράφο, ο οποίος θα αναλάβει

θέματα ενημέρωσης στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος αυτός θα ασχολείται με ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα, ενώ θα καταπιάνεται και με κοινωνικά θέματα. Την περσινή χρονιά, στη θέση αυτή βρισκόταν ο Γιάννης Μούτσος, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή μετά από 2,5 μήνες.

Ο Γρηγόρη Γκουντάρας, ο οποίος συνεργαζόταν πολλά χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη, ανέφερε on air ότι ο άνθρωπος που θα κάτσει στο πάνελ της εκπομπή  θα πρέπει να έχει χημεία την παρουσιάστρια  και εκτός από τα θέματα που θα παρουσιάζει on air, να κάνει και βίντεο.

«Όλοι περνούν από μία τριβή μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή και ο κώδικας επικοινωνίας με την Ελένη. Η Ελένη πάντα ήθελε τον Ουγγαρέζο. Δεν είναι εύκολο να βρεις τα πατήματά σου. Δεν θα κάνει στροφή και αλλαγή, αλλά θα έχει μία ενότητα που θα ξεκινά με σοβαρά θέματα» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του

Ετεοκλής Παύλου: «Εμείς οι άντρες κλαίμε βουβά ή κάπου κρυφά για να μην μας βλέπουν»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω τη βαθιά ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας – Σε μια ζόρικη φάση της ζωής μου ανακαλύπτω…»

Keywords
Τυχαία Θέματα