AYTA τα 6 ζώδια είναι δύσκολο να τα προσεγγίσεις

Έχεις ακούσει να λένε για κάποιους ανθρώπους ”Αυτός δύσκολα προσεγγίζεται και συνεχώς υψώνει τείχη γύρω του”; Ε λοιπόν υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν προσεγγίζονται εύκολα και δεν τους είναι εύκολο να ρίξουν τα τείχη που έχουν δημιουργήσει γύρω τους, ειδικά στον ερωτικό- συναισθηματικό τομέα.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

#1. Υδροχόος
Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως ο Υδροχόος δεν έχει συναισθήματα οπότε πώς γίνεται να υψώνει τείχη; Εν μέρει έχετε δίκιο όσοι το πιστεύετε αυτό αλλά ισχύει επίσης

πως όταν ο Υδροχόος ενδιαφέρεται πραγματικά για κάποιον θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην δείξει τα συναισθήματά του.

#2. Ταύρος
Ο Ταύρος παίρνει λίγο πιο κατάκαρδα κάποια πράγματα που έχει βιώσει στο παρελθόν και αυτό τον κάνει να υψώνει τείχη που δεν είναι καθόλου εύκολο να γκρεμιστούν.

#3. Σκορπιός
Ο Σκορπιός νιώθει αρχικά ότι όλοι γύρω του είναι εχθροί του. Όταν όμως έρθει πραγματικά κοντά με κάποιον άνθρωπο και νιώσει κάτι παραπάνω για αυτόν ρίχνει λίγο παραπάνω τις άμυνες και δείχνει τα συναισθήματά του.

#4. Ζυγός
Θέλεις οι γύρω σου να σε θεωρούν ως ένα συναισθηματικό άτομο αλλά στην πραγματικότητα δεν αφήνεις σχεδόν κανέναν να διεισδύσει στην καρδιά σου. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσεις αν θέλεις να βιώσεις τον έρωτα πιο βαθιά και να δημιουργήσεις ουσιαστικές σχέσεις.

#5. Τοξότης
Ο Τοξότης αρχικά είναι πιο προσιτός αλλά αν δει το παραμικρό ύποπτο δείγμα αμέσως σηκώνει τείχη που στην πορεία δύσκολα πέφτουν.

#6. Δίδυμος
Η απόρριψη είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου και έτσι όταν πρόκειται να εκτεθείς συναισθηματικά δυσκολεύεσαι πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που ελάχιστοι άνθρωποι στη ζωή σου γνωρίζουν πόσο ζεστός και τρυφερός άνθρωπος είσαι στην πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα:

Σεξ με Σκορπιό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό

Keywords
Τυχαία Θέματα