Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μπροστά στον καθρέφτη -Φωτογραφία

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το μωρό τους, η επιτυχημένη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για τη Vogue Greece και παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ

δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- στο περιοδικό η εκρηκτική pop star.

Σήμερα, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα backstage της εν λόγω φωτογράφισης, στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Στο σχετικό στιγμιότυπο, η ίδια ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη φορώντας ένα total denim look.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Σκουλός: «Μήπως να κάνετε αυτή την ερώτηση στην Καγιά και όχι σε εμένα;»

Μπέττυ Μαγγίρα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δε θέλει να σε συναντήσει ο Μουτσινάς, χώνεψέ το»

Γιώργος Δάσκαλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απομάκρυνσή του από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη -«Την πλήρωσα εγώ…»

Keywords
Τυχαία Θέματα