O Stéphane Rolland δημιούργησε το απόλυτο Oscar dress- Ποια star θα το φορέσει;

Αυτή η Couture Fashion Week είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας των τελευταίων χρόνων. Κάθε show γίνεται αντικείμενο συζήτησης και δεν ξέρουμε με ποιο catwalk να πρωτοασχοληθούμε. Πάνω που θεωρούσαμε πως κανείς και τίποτα δεν θα ξεπεράσει το show των Schiaparelli και Dior, ήρθε ο Stéphane Rolland για να μας ξετρελάνει με τη νέα του κολεξιόν που είναι όλα όσα περιμέναμε από ένα Haute Couture show.

Η απόλυτη

δημιουργία που ξεχώρισε αμέσως στο show ήταν αυτή η χρυσή κάπα που κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό. To oλόχρυσο αυτό σχέδιο κέντρισε την προσοχή όλων και πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα είναι ένα από τα looks που θα δούμε στη βραδιά των Oscars. Εσύ ποια star πιστεύεις ότι θα έκανε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Oscars με το συγκεκριμένο σύνολο;

To υπέροχο αυτό look εμπνεύστηκε ο Rolland από την προστάτιδα Αγία της Βραζιλίας Nossa Senhora da Conceição Aparecida, της οποίας η αρχική εικόνα είναι τοποθετημένη στον κεντρικό ψηλό βωμό στην Aparecida της Βραζιλίας. Ο σχεδιαστής ήθελε αυτή η κολεξιόν να εκπροσωπεί πνευματικές γυναίκες, ντυμένες από το μπαρόκ των εκκλησιών της Bahia.

Το χρυσό ήταν ένα χρώμα που είδαμε σε μεγάλη αναλογία στο show του γνωστού σχεδιαστή. Πάνω λοιπόν που πιστεύαμε ότι το ασημί είναι η μεταλλιζέ απόχρωση που θα αγαπήσουμε περισσότερο αυτή τη σεζόν, ήρθε ο Roland να μας δείξει πως στη μόδα όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Αν πήγαινα στα Oscars φέτος νομίζω θα επέλεγα ένα φόρεμα σαν και αυτό! Η χρυσή τουαλέτα με τα cut-outs με κέρδισε από το πρώτο λεπτό και είναι ένα φόρεμα που πιστεύω θα φορεθεί σίγουρα τη βραδιά της απονομής.

© Victor VIRGILE/ Gamma-Rapho/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Το street look της Hailey Bieber είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

Christmas is coming! και ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα