Ελένη Φιλίνη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει την ηλικία της

Η Ελένη Φιλίνη έχει επιλέξει να μην λέει δημοσία την ηλικία της και εξήγησε γιατί έχει πάρει αυτή την απόφαση μέσα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Σήμερα το απόγευμα (30/5), η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Ζήσε Αλλιώς» και μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο.

Τον λόγο στην αρχή πήρε η Σοφία Αλιμπέρτη, λέγοντας για την καλεσμένη της: «Σήμερα θα σας πούμε πως θα παγώσετε τον χρόνο χωρίς νυστέρι και γι΄αυτό φωνάξαμε την Ελένη Φιλίνη. Ορίστε, να η απόδειξη. Ο χρόνος σταματάει στην Ελένη Φιλίνη. Είναι ένα πλάσμα

που κανείς δεν ξέρει πόσο χρονών είναι, δεν το έχει πει ποτέ! Καλά κάνει, της βγάζω το καπέλο. Μπορεί να μαντεύουν, αλλά κανείς δεν ξέρει. Το κάνει αυτό, όχι γιατί δεν θέλει να πει την ηλικία της. Πιστεύει ότι δεν υπάρχει ηλικία».

Η Ελένη Φιλίνη εξηγεί γιατί δεν αποκαλύπτει την ηλικία της

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει και ο Ντίνος Ηλιόπουλος που ξεκίνησα μαζί του τότε: “Ελένη, μην λες την ηλικία σου. Όταν μεγαλώσεις θα λες εσύ την ηλικία σου, δεν θα σε πιστεύουν και θα σου βάζουν και πέντε χρόνια. Μην τη λες, ο καθένας θα λέει ότι θέλει για σένα”.

Ο χρόνος είναι σχετικός για όλους τους ανθρώπους. Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες», είπε η Ελένη Φιλίνη καλεσμένη στον ANT1.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας για το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά: «Για μένα φταίει η μάνα του»

Τράπεζα Θεμάτων: Δέχτηκε 165 εκατ. «χτυπήματα χάκερ» – Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Γνωστός Έλληνας έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε στα social media -Η πρώτη φωτογραφία με το μωράκι του

Keywords
Τυχαία Θέματα