Λευτέρης Ελευθερίου: “Είμαστε 23 χρόνια μαζί με τη σύζυγό μου – Περάσαμε κρίσεις και υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε”

19:40 30/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Λευτέρης Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρωινό μας”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα θεατρική παράσταση που θα συμμετέχει, τη σχέση του με τη σύζυγό του και τις δουλειές που έχει αναγκαστεί να κάνει για να ζήσει.

“Είναι τεράστια τιμή και υπερηφάνεια που συνεργάζομαι με τους καλύτερους ηθοποιούς στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Η Δήμητρα είναι αυστηρή, δεν θέλει να παραποιούνται τα κείμενά

της, αλλά εγώ προσθέτω τα δικά μου και δημιουργώ πολλά προβλήματα. Στο θέατρο “Άλσος” θα δείτε μια καινούργια παράσταση με πολύ αυτοσαρκασμό”, τόνισε ο Λευτέρης Ελευθερίου και πρόσθεσε:

“Για να τα βγάλω πέρα έχω δουλέψει σε οικοδομή, ως γκαρσόνι, μοίραζα φυλλάδια, έχω κάνει ντελίβερι. Έχω δουλέψει και ως βοηθός οπερατέρ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Έχω περάσει από δοκιμαστικά για εκπομπές, αλλά έχω απορριφθεί”.

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του, ο ηθοποιός επισήμανε: “Είμαστε 23 χρόνια μαζί. Η γυναίκα μου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είμαι τυχερός που την έχω στη ζωή μου. Έχουμε περάσει κρίσεις και υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και το προσπαθήσαμε”.

Rita Wilson: H σύζυγος του Tom Hanks αποκαλύπτει τι συνέβη στο κόκκινο χαλί στις Κάννες

Keywords
Τυχαία Θέματα